Unboxing og test HP Elitedisplay s14  

HP's aller første portable skjerm for laptop.

Men hva er dette? En ny laptop. Nettbrett.  Nei ingen av delene. I denne unboxingen skal du få se nærmere på HP Elitedisplay s14.  Den er HP’s aller første portable full-HD-skjerm. Dette er en bærbar 2 skjermløsning for deg som trenger "2-skjerms-produktivitet" uansett hvor du jobber.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Ekstra skjerm der du jobber

HP Elitedisplay s14 er en to-skjermløsning som du enkelt kan ta med deg på farten dit du skal. Denne skjermen er laget for at du enkelt skal kunne ha med den i PC-vesken sammen med laptop'en din. Men fungerer det? Blir det litt mye å drasse med seg å koble opp?

HP Elitedisplay s14 - PC-veske

Dette får du med i esken

I esken finner du et skjermcover som minner litt om et stort iPad cover. Du får også med en USB-C Kabel med god lengde for å koble skjermen til en bærbar PC. En enkel bruksanvisning før du tilslutt kommer til selve skjermen. 

 

HP Elitedisplay s14 - USB-C 

Litt tekniske data 

Skjermen er en 14" full-HD skjerm med en oppløsning på 1920x1080 punkter. Displayet har et 16:9 format som står i stil til Elitebook X360 som er vår testmaskin. Det kan være verdt å nevne at skjermen har rask responstid på 5 ms.

HP Elitedisplay s14 - tynn

 

Vekt og størrelse

HP Elitedisplay s14 veier kun 1 kg og er mindre enn 9 mm tykk. Det er viktig info for de fleste, da det betyr at den er enkel å stikke i en bæreveske sammen med laptopen uten at vekten blir et problem. Men mer om dette litt senere i videoen. Det at den ikke veier så mye gjør at den er lett for de fleste å ta med seg.

HP Elitedisplay s14 - vekt


Coveret fungerer som støtte

Skjermen kommer med et godt beskyttelses cover som også fungerer som stand. Det ser bra ut og virker solid. Skjermbeskyttelsen «klikker» seg litt magisk på plass ved hjelp av magneter slik mange av oss vil kjenne igjen fra iPad coverne til Apple. Det betyr at det er enkelt å koble den opp å plasserer den ved siden av laptop'en din. Coveret er kjapt å sette opp i «støtte» modus slik at du enkelt og raskt kan komme i gang med arbeidet.

HP Elitedisplay s14 - cover 

Ingen egen strømforsyning gjør det enklere

HP Elitedisplay s14 trenger ingen strømforsyning kun en USB-C kabel. Skjermen får strøm fra maskinen så du trenger ikke å bruke tid på å finne frem en ekstra strømforsyning. Alt du trenger for å bruke den er å koble den til PC’en din med USB-C kabelen som følger med. Når du har slått på skjermen vil PC’en din aktivere skjermen som skjerm nr 2 slik du er vant til fra andre to-skjerms-løsninger.

HP Elitedisplay s14 - ekstern portabel skjerm

Kontroll og oppsett av skjermen

På undersiden av skjermen finner du en knapperad som lar deg aktivere en praktisk meny der du kan stille inn oppsett av lysstyrke, farges, kontrast, og Språk. 

Her synes vi kanskje at knappene er litt vanskelig å nå på undersiden, og kanskje det hadde vært enklere å bruke disse dersom de var plassert på siden eller oversiden av skjermen.

HP Elitedisplay s14 - color

Lett å ha med seg på tur

Som jeg nevnte tidligere, er HP Elitedisplay s14 praktisk å ta med seg på reise, kundebesøk eller konsulentoppdrag.  Skjermen med cover er lett å pakke sammen og legge ned i PC’vesken sammen med den bærbare maskinen din. Som du kan se tar den lite plass sammen med Pc’en i veska. Bare husk å få med deg USB-C kabelen også før du går

HP Elitedisplay s14 - portabel.

Hvem passer denne løsningen til?

Jeg tror at dette er en kjempesmart løsning for alle som jobber på farten. Er du ute som konsulent på f.eks prosjekt, regnskap eller utvikling? Har du en perfekt portabel 2-skjermsløsning som er enkel å ta med seg og som tar liten tid å koble opp og ned,

Skjermen er også super for deg som jobber på salg som gjerne vil han en visning på møter for enkeltpersoner og eller små grupper.

Har du blitt offer for ledelsens free seating/share desk konsept på jobben har du nå muligheten til å ha med deg full 2-skjermsløsning når du ankommer kontorpulten.

Reiser du mye på jobben er HP Elitedisplay s14 både en lett og viktig produktivitets kamerat å ha med seg på tur.

Kunne du tenke deg en portabel 2-skjerms-løsningen i PC-vesken?

Se om du liker prisen så kan du bestille deg en ekstra skjerm nå.

HP Elitedisplay s14 - konsulent
 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 


Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

 

Ta kontakt med oss

Ønsker du å ta kontakt med oss for å ta en prat om Office 365, sikkerhet eller drift av IT-tjenester så ring oss gjerne på 33 29 10 00, eller send en e-post til dinitavdeling@ags.no..

Kontakt oss