Telering-Mobilbytte1

 

Fra 1. november 2016 gikk AGS IT-partner inn i Telering Kjeden og ble Telering forhandler. Telering er en av Telenor og Telias største distribusjonskanaler i bedriftsmarkedet og du som kunde kan velge det beste fra Telenor eller Telias mobil-/tele- og fiber- løsninger. Med Telering og AGS IT-partner i ryggen vil du få optimaliserte kundeløsninger for din bedrift når det gjelder IT og Telefoni. Med dette nye medlemskapet, har vi mulighet til å tilby enda flere tjenester til deg som allerede er, eller ønsker å bli kunde av AGS IT-partner. Blant annet Telering Mobilbytte, som er en del av kundeprogrammet til Telering.

 

Telering mobilbytteprogram

Med Telering Mobilbytte kan du enkelt fornye mobilparken til alle dine ansatte hvert andre år til en fast pris pr. måned. Forsikring er inkludert i månedsprisen slik at ulykker og skader dekkes uten ekstra kostnader. Som bonus får du penger tilbake når du bytter inn de gamle telefonene dine. Du som kunde får mer forutsigbare kostnader og mer fleksibilitet innenfor telefoni. I tillegg er dere oppdatert på mobilfronten med ny modell hvert andre år og dine ansatte blir mer fornøyde med et fast utskiftingsintervall med fleksibilitet og trygghet.

 

telering mobilbytte

 

Du får penger tilbake på brukt utstyr

Brukte mobiltelefoner og nettbrett har fortsatt verdi selv om enheten er noen år gammel. Utstyret kan brukes i mange år fremover med litt vedlikehold. Ved utskifting av nytt mobilutstyr vil du med Telering Mobilbytte få sikker sletting av alle dine enheter og ditt gamle utstyr blir solgt videre. Alt innhold på enhetene dine blir forsvarlig slettet og du får penger tilbake på utstyret. Som bonus sikrer vi miljøvennlig og god gjenbruk av det gamle utstyret.

 

Forhold deg til faste månedlige kostnader

Pengene du får tilbake på dine brukte enheter kommer til fradrag på det nye utstyret du kjøper gjennom Telering Mobilbytteprogram. Den reduserte kjøpesummen fordeles over hele bruksperioden på faste månedlige kostnader. Slik unngår du store kapitalutlegg og uforutsigbare kostnader. Mobiltelefoner blir stadig raskere, bedre og smartere, men også dyrere. Med Telering Mobilbytte vil du få faste kostnader å forholde deg til gjennom hele perioden.

 

Forsikring er inkludert i prisen

Velger du Telering Mobilbytte er totalforsikring inkludert og premie beregnes ut fra anskaffelsesverdi. Forsikringen vil dekke knust skjerm, tap og tyveri opp til kr. 10.000,- og har en egenandel på kr. 1.000,-. Ønsker du å være selvassurandør kan du også få tjenesten levert uten forsikring.

 

Hvorfor være med i Telering mobilbytte program?

  • Dere får et fast månedlig beløp å forholde dere til.
  • Du og dine ansatte får ny mobil annethvert år.
  • Dere kan velge mellom Telenor og Telia.
  • Miljøvennlig gjenbruk av ditt gamle tele-utstyr.
  • Dere får stabile rammer rundt mobilkostnadene.
  • Forsikring er inkludert i prisen.

 

Vi hjelper deg i gang!

Ønsker du mer informasjon om Telering Mobilbytte, tar vi gjerne en prat med deg. Legg inn dine kontaktopplysninger i skjema under eller ring oss på Tlf 33 29 10 00. Du kan også sende oss en e-post til dinitavdeling@ags.no. Vi takker for tilliten dere viser oss og ønsker deg velkommen til å ta i bruk våre nye telefoniløsninger.


Kontakt oss