photodune-1343585-hands-holding-house-s
Innlegg fra Virosafe Norge.

Idag har vi vært så heldige å fått inn et gjest innlegg fra Eddie Strandengen Virosafe Norge. Virosafe Norge er leverandør av Panda Security og Storagecraft produkter. AGS dinitavdeling har hatt  et godt samarbeid med Virosafe over mange år.

Eddie StrandengenVirosafe AS
Eddie Strandengen
Virosafe AS

 

Mange norske SMB virksomheter vet ikke om sikkerhetskopiene av egne servere er pålitelige!

Disaster Recovery er uttrykket som mer og mer brukes rundt løsninger og rutiner for å sikre at IKT-miljøet er raskt tilgjengelig for virksomheten etter et havari. Mange faktorer spiller inn når man skal gjenopprette et IKT-miljø etter et serverkrasj.

Ofte opplever bedriftene at det er både tidkrevende og vanskelig å komme tilbake i full drift etter en slik hendelse. Årsakene er å finne både i for dårlige backup/restore-løsninger og svakheter i rutinene ved bruk og vedlikehold.

Disaster Recovery løsninger, som blant annet inneholder backup og restore av data, bør gjennomgås ofte og skiftes ut etter en normal avskrivningstid, eller når endrede krav til datasikkerhet tilsier det. Det er ledelsen som sitter med ansvaret for at virksomhetens kritiske data er tilstrekkelig sikret slik at det ikke utgjør en viktig økonomisk risiko for selskapet.

Raskere tilbake i full drift

StorageCraft tilbyr uovertruffen pålitelighet for beskyttelse av serverne dine med StorageCraft® ShadowProtect®. Våre løsninger for diskbasert sikkerhetskopiering, katastrofegjenoppretting og databeskyttelse er skreddersydde for rask og pålitelig sikkerhetskopiering og gjenoppretting av serverne dine med:

  • Regelmessig sikkerhetskopiering hvert 15. minutt 
  • Regelmessig verifisering og gjenverifisering av sikkerhetskopier
  • Test av gjenopprettingsmuligheten fra sikkerhetskopier gjøres på få minutter med VirtualBoot™
  • Sentralisert fjernovervåkning av sikkerhetskopier med ShadowControl™ CMD
  • ShadowProtect kan gjenopprette en 20 TB server på så lite som 10 minutter!


    intervall

Når du bruker StorageCraft® ShadowProtect® trenger du derfor ikke bekymre deg for om din server eller arbeidsstasjon krasjer. ShadowProtect® tilbyr rask, enkel og rimelig sikkerhetskopiering, gjenoppretting og migrering av systemer for Windows™ servere (inkludert SQL og Exchange), Small Business Server (inkludert SBS Premium 2008), stasjonære og bærbare datamaskiner(2000, XP, Vista & Windows 7 og 8)

StorageCraft®

  • Passer for alle virksomheter med egen IKT løsning og som er avhengig høy oppetid på løsningene for å produsere
  • Fullstendig BackUP av alle sektorer/partisjoner, ikke bare databaser og filer.
  • Raskere, maskinvare-uavhengig restore-funksjon. Du kan gjenopprette til og fra ethvert fysisk system eller virtuelt miljø. (P2P, P2V, V2V og V2P)

AGS dinitavdeling Vårseminar

Meld deg på vårt Vårseminar nå den 25. april og se Virosafe demonstrere live hvordan du enkelt kan kjøre opp igjen hele serveren eller maskinen din etter krasj og være oppe på 5 minutter.

 Vårseminar 2013