ny-ansatt-telekom

Som kjent ble vi i November 2016 medlem av Telering kjeden og vårt mål om å bli en totalleverandør innen IKT var et faktum. Med telefoni som er nytt for oss, var det også viktig for oss å få på plass en ressurs som har erfaring fra faget. Vi har vært veldig heldige og 2. januar ønsket vi Fredrik Jahren Larsen (48) velkommen til AGS IT-partner.

Fredrik er ansatt i stillingen som Teamleder for Telekom. Han har en imponerende bakgrunn med 17 års salgserfaring innen IT og Telekom. Han kjenner bransjen fra flere kanter, da han har jobbet hos aktører innen produsent-, distributør- og forhandlerledd. Gjennom årene i bransjen har han også utarbeidet et stort kontaktnett og bransjekunnskap. AGS kjenner han godt til fra før, den gang som kunde av Fredrik.

 

Fredrik Jahren Larsen (48) er ny ressurs på Telekom hos AGS IT-partner

 

Fredrik om framtiden

Framtiden ser han veldig lyst på. Markedet for mobil er i stor vekst og mobiltelefonen er i dag et svært viktig arbeidsverktøy for alle. Uansett bransje og størrelse må man ha en telefon og et abonnement for å kunne jobbe mest mulig effektivt. Fredrik synes det er ekstra spennende at vi som medlem av Telering kan tilby både Telenor og Telia sine løsninger. Dette er Telering den eneste Telekom-kjeden i Norge som gjør. Dette sammen med IT-løsningene fra AGS blir en veldig bra kombinasjon! Nå får bedriften din komplett tilgang til løsninger innenfor kommunikasjon og samhandling og det blir ett kontaktpunkt innenfor telefoni, IT-tjenester, hardware, fiber og større IT-løsninger.

Foreløpig er han godt i gang i forhold til våre interne rutiner og har begynt å kjenne de ulike kollegaene i AGS. En imøtekommende og flott gjeng, mener han selv. Han har allerede blitt kastet ut i vårt Film-Studio, der et nytt prosjekt er i gang. I Februar lanserer vi nemlig Mobiltips med Fredrik. Dette gleder vi oss til å få ordentlig i gang!


Kontakt oss for mer informasjon

Vi har startet prosessen med å kontakte våre eksisterende kunder for å informere om våre nye telefoniløsninger, samt det at vi har blitt en totalleverandør innen IKT. Dette har blitt tatt godt imot og de første casene innen telefoni er allerede i gang. Ønsker du å høre mer om våre telefoniløsninger, kan du gjerne kontakte Fredrik på tlf. 469 02 590 eller sende han en mail til fredrikl@ags.no

Vi takker for tilliten dere viser oss og ønsker deg velkommen til å ta i bruk våre nye telefoniløsninger. Dersom du ønsker å lese mer om vårt nye samarbeid kan du lese mer på våre nettsider her.

Legg inn dine kontaktopplysninger i skjema under og Fredrik kontakter deg.


Kontakt oss