Viken-fiber
AGS IT-partner har blitt forhandler av Fiber gjennom Viken Fiber. Dette samarbeidet har nylig kommet i gang og vi er stolte over å kunne presenterer dette til våre eksisterende og nye kunder. Vår representant, Chris Joyce var også tilstede på egen stand på årets IT-treff. Du som allerede er kunde vil få informasjon rundt dette fra din kontakt hos AGS IT-partner. Vi har oversikt over hvilke av våre kunder som kan få fiber gjennom Viken Fiber.

 

Litt om Viken Fiber
Viken Fiber er Norges største fiberselskap, med hovedkontor i Drammen. Selskapet bygger og drifter fibernett og leverer bredbåndstjenester til store deler av Østlandet, da primært Buskerud, Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold og Grenland. Viken Fiber er Altibox-partner, og har i dag ca. 120 000 kunder. Fiberen leveres enten fra en lokal Altibox-leverandør eller en annen leverandør som Altibox samarbeider med for å sikre leveringsdyktighet der fiberen ikke har kommet frem.

 

fiber Vår kontakt hos Viken fiber på IT-treffet 2016.

 

Hvorfor fiber?
Bedriftens kommunikasjonsbehov er i dag mer avhengige av en fremtidsrettet infrastruktur, da mengden av datatrafikk sprenger nye grenser hver dag. Nye medievaner fører til at vi krever mer av nettkapasiteten vår. De gamle internett-linjene henger ikke lenger med på utviklingen. Med fiber fraktes data med lysets hastighet og dette gir bedriften nærmest ubegrenset nettkapasitet – nå og i fremtiden. Fiber er fremtidens motorvei for kommunikasjon, men det er forskjell på fiber.

Med Altibox får bedriften en egen dedikert linje helt inn til arbeidsplassen. Det betyr at kapasiteten ikke påvirkes av andres nettbruk og bedriften får samme raske hastighet ved opp- og nedlastning. Irriterende ventetid og problemer med overføring av filer og data blir ikke lenger et problem. Altibox gir bedriften din trygghet, gjennom et stabilt og lynraskt fiberbredbånd som har plass til fremtiden! Det er også enkelt å oppgradere hastigheten etter behov. I tillegg får dere tilgang til de mest populære TV-kanalene og inntil to analoge telefonlinjer. Din bedrift får:

  • Et av markedets raskeste og mest stabile fiberbredbånd.
  • Lynrask symmetrisk hastighet. Velg fra 10/10 Mbps til 1000/1000 Mbps
  • Offisiell IP-adresse inkludert.
  • Serviceavtale (standard SLA) inkludert.


Kontakt oss for mer informasjon
Ved bestilling av Fiber gjennom AGS IT-partner, vil du som kunde fortsette å ha din faste IT-leverandør som kontaktpunkt. Faktura vil gå gjennom oss. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål rundt dette. Vi sjekker muligheten for fiberlevering til din bedrift. Ring oss på Tlf 33 29 10 20, send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyll ut kontaktskjema.


Kontakt oss