I denne videoen skal du få se hvordan du kan optimalisere arbeidsflyten og øke produktiviteten i bedriften din med Teams Avtalemodulen.

Hva er Dynamics 365

Dynamics 365 er en skybasert programvareplattform utviklet av Microsoft om tilbyr en rekke moduler for å håndtere salg, markedsføring, kundeservice, felttjenester og prosjekter. I dag skal jeg snakke litt om en tilleggsmodul vi i AGS IT-partner ha utviklet da vi ser at dette er noe mange bedrifter etterspør. Dette er en modul som håndterer alle avtaler bedriften din har mot kunder, leverandører osv.

Avtalemodulen kommer med en basis funksjon, men kan videreutvikles slik at den passer din bedrift best mulig. Avtalemodulen er brukervennlig og kan knyttes til andre moduler om du har Dynamics 365 fra før.JGS_5529

 


Hvordan fungerer modulen

Modulen fungerer som en elektronisk avtaledatabase som gir deg full oversikt over alle forpliktelser bedriften har. Her får du full kontroll over kostnadene tilknyttet avtalene og totalt i din bedrift. 
Dette sikrer at all informasjon rundt avtaler er lett tilgjengelig til enhver tid.

Når man har alle bedriftens avtaler i Avtalemodulen, kan man enkelt organisere avtalene man har inngått. Du kan kategorisere alle typer avtaler bedriften din har, slik at du kan legge inn om det gjelder for eksempel strøm, leie av lokaler, leasing av biler, inventar og utstyr og IT utstyr + mye annet.
Du kan lage egne visninger slik at du enkelt ser det som er aktuelt for deg å følge med på.

 

 

 

New call-to-action

 

Hva kan modulen bidra til?

Dette gir deg god kontroll og du får en helhetsoversikt over alle kontrakter og avtaler bedriften har med leverandører, kunder og samarbeidspartnere.

I Avtalemodulen kan du raskt innhente alle fremtidige forpliktelser bedriften har. Du kan få varslinger når avtaler skal fornyes, sies opp eller reforhandles. Varsler kan settes opp slik at du får kontroll på det som er viktig for deg og din bedrift. Du kan også koble til Power BI som analyserer og visualiserer dataene på en enkel og intuitiv måte. Power BI gir mulighet for å opprette interaktive og dynamiske instrumentbord og rapporter.

 

 

JGS_2876

 

 

Avtalemodulen kan gi deg følgende; 

•    Enkel oversikt over kontrakter og avtaler
•    Instrumentbord som gir deg et viktig oversiktsbilde
•    God søkefunksjon 
•    Last enkelt opp dine avtaler
•    Versjonskontroll på avtalene
•    Ingen duplikater av avtaler
•    Få varsler på viktig informasjon
•    Oversikt over bedriftens eiendeler og utstyr
•    Rapporter 

 

JGS_3185

 

 

Ved å ha alle avtalene knyttet til din bedrift i Avtalemodulen ser vi at man får bedre kontroll, noen av fordelene er:


•    Enklere budsjettering. Du vil alltid vite dine årlige og månedlige utgifter knyttet til løpende avtaler. 
Avtalemodulen gir deg god kontroll over avtalekostnader og forpliktelser, samt at du får detaljerte rapporter og nøyaktige tall til planlegging. Avtalebeløp kan legges for perioder som månedlig, kvartal og år samt for hele perioden man har avtalen. På denne måten får man den totale oversikten for kostander i bedriften.

•    Du vil kunne si opp unødvendige avtaler lenge før oppsigelsesfristen går ut. På den måten slipper du unødvendige utgifter på tjenester som du lenger ikke trenger. Avtalemodulen vil sende deg varsler i forkant av oppsigelsesdatoer slik at kan si opp avtaler i god tid før fristen går ut. Du får sikret deg at du ikke har doble avtaler eller unødvendige avtaler. 

•    Du vil enkelt kunne se kommunikasjons historikk rundt avtalene. 
I Avtalemodulen legger du inn den informasjonen du synes er viktig for avtalen, her legger vi inn datoer for avtale, signering og utløp av avtale. 
Det er versjonshistorikk på avtalen slik at du trygt kan se hvilken avtale som er gjeldende når avtalen ev fornyes.
Avtalemodulen er inndelt i informasjon om kunden og ditt firma da det er viktig å tydeliggjøre hvem som er ansvarlig for avtalen i ditt firma og hvem som er kontaktperson hos kunden. 

 

 

 


Ønsker du å sette i gang med Microsoft Teams og avtalemodul i din bedrift

Dersom du ønsker å høre mer om hva vi kan tilby av løsninger for din bedrift så er det bare å ta kontakt med oss i dag! Kontakt meg på mail Bente@ags.no eller telefon: 33 29 10 00 

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg