panda-banner-2
Panda Cloud Office Protection scorer med 100% i ny test

Panda antivirus scorer høyt igjen. I Mars oppnådde Panda Cloud Office Protection 97% i AV-Comperatives uavheninge test. Nå i April scorer den med hele 100%.
Disse testene evaluere og tester antivirusløsninger mot "farer" som brukere møter i den "virkelige verden" og tester løsningens evne til beskyttelsen med standardinnstillinger.
Testen sammenlignet Panda Cloud Antivirus mot 19 andre antivirusprogrammer. Panda Cloud Antivirus gir bedre resultater enn gratis løsninger fra Avast, AVG og Microsoft og betalte programmer fra Eset eller Trend Micro. Du kan lese mer om testen her.

Panda test


Lett som en fjær men skarp som stål

Du har sikkert opplevet at mange antivirus produkter kan gjøre den nye maskinen din som sirup. Panda Office Protection tynger ikke ned maskinen din slik at den blir treg og ubrukelig. Tvert imot er den laget for å fungere lett og smidig, men samtidig være smart, intelligent og med en kraftig brannmur til å beskytte deg mot hackere, trojanere og virusangrep. Med krefter fra nettskyen beskytter den deg mer moderne og smartere en de fleste andre antivirus produkter. Du kan lese mere om Panda Antivirus på våre nettsider.

Panda Cloud Office Protection med Norsk support

Panda Cloud Office Protection er ikke bare en genial antivirus løsningen som holder deg og dine maskiner beskyttet. Panda har også norsk leverandør med egen supportavdelingen i Norge som er gratis for AGS, samt alle AGS sine bedriftskunder. Dette gir deg som bruker, og bedriftsleder en god ryggdekning, trygghet og ekstra støtte dersom du er uheldig. Så slipper du å forholde deg til callsentere og support som kanskje befinner seg på andre siden av jorda når du trenger hjelp.

Vi gjør det rimeligere å bytte løsning

Du kan få gode priser på installasjon og antivirus løsning fra AGS. Har du noen måneder igjen på din eksisterende avtale med din nåværende leverandør er det ikke noe problem. I samarbeid med vår Norske leverandør finner vi en løsning slik at du ikke bare kan få byttet ut din nåværende antivirus, men vi gir deg også rabatt på installasjonen. Hvorfor ha en dårlig antivirus løsning når du kan ha den beste til samme pris. Les mer om Panda Antivirus på våre nettsider.

Ta kontakt med oss så så gir vi deg en pris eller vi tar uforpliktende  møte om antivirus i din bedrift.