blogg-uke-50

Visste du at store norske bedrifter og organisasjoner bruker mer enn 16 HELE årsverk, kun på å lete etter informasjon de har laget selv?

En undersøkelse gjennomført av Respons Analyse for VirtualWorks, bekrefter at det er foreligger et stort dokumentkaos i norske bedrifter. Undersøkelsen er sendt til 1675 ledere og ansatte i norsk arbeidsliv og formålet var å kartlegge tidsbruk og effektivisering rundt dokumenthåndteringen i arbeidshverdagen.

Resultatet av undersøkelsen viste at man i en bedrift med 500 ansatte, daglig bruker minst 125,5 time på å lete etter informasjon. Ukentlig tilsvarer dette 627,5 time og deler man det på en gjennomsnittlig uke på 37,5 time, blir dette hele 16 årsverk!

Undersøkelsen viser at man bruker mye tid på å lete frem informasjon man gjerne har laget selv. I tillegg har man gjerne gjort samme jobben dobbelt fordi man ikke klarer å finne eller bruke dokumenter andre har produsert innenfor samme område. Dette er en enorm sløsing med penger og ressurser. For å løse dette problemet innfører bedrifter rutiner for lagring og behandling av data, men likevel svarer kun 10 prosent av de spurte at de nye rutinene blir fulgt.

AGS tilbyr prosjektstyring for Office 365
Med prosjektmodulen til AGS får du en unik filutforsker som er integrert med Windows og Outlook. Dette gjør lagring og åpning av dokumenter fra SharePoint sømløs og enkelt på en måte som brukerne er vant til fra standard filutforsker i Windows. Med klienten får du også god funksjonalitet for logging av e-post og vedlegg. Den tette integrasjonen med Office pakken gjør at du kan jobbe direkte i Outlook grensesnittet med "Drag & drop" funksjonalitet. 

Her er 11 grunner til at du skal velge AGS prosjektstyring for Office 365:

 • Du får god og enkel oversikt over prosjektene dine.
 • Du får moderne og brukervennlig grensesnitt som sparer deg for tid og gjør brukeren mer effektiv.
 • Du finner dokumentene med kraftig og brukervennlig søkefunksjon.
 • Lav terskel for oppstart og opplæring.
 • Tett integrasjon mot Office 365 og Office pakken.
 • Det blir lettere å delegere oppgaver og dele prosjekter med eksterne deltakere.
 • Predefinerte maler gjør oppstart av nye prosjekter enkelt.
 • Du får et unikt område for hvert prosjekt med e-post, dokumenter, kalender og oppgaver med Gant visning.
 • Unik filutforsker i Windows gjør dokumentbehandling og filbehandling i skyen til en lek.
 • I den medfølgende Outlook integrasjonen kan du enkelt legge e-poster inn i prosjektet du jobber med.
 • Du får god funksjonalitet for søk på tvers av områder og den er selvfølgelig integrert med Microsoft OneDrive.


Ønsker du AGS prosjektstyring?

Nå tilbyr AGS prosjektstyring for Office 365 brukere. Prøv vår demo her. Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss