adobe_creativecloud2
Nå er enklere og rimeligere å komme i gang med Adobe-produktene. Adobe Creave Cloud er her!
AGS dinitavdeling er nå sertifisert  på Adobe Creative Cloud, og vil kunne levere alle de kjente Adobe produktene men nå via Adobe nettskyen. Vi i AGS dinitavdeling.com satser sterkt på nettskyen og kjente merkeleverandører av it-tjenester og produkter.

Det er derfor helt naturlig for oss i tillegg til Microsoft Office 365 produktene å satse på Adobe's Creative Cloud.  Adobe som er en av de virkelig store programvare leverandørene for kreative software med kjente merkevare som Adobe Acrobat og Photoshop passer i  vår portefølje som en totalleverandør av it-tjenester for våre kunder.

Hvem kan bruke Creative Cloud?

Creative Cloud er tilgjengelig for alle brukergrupper og bedrifter. Enkeltpersoner, arbeidsgrupper og små bedrifter, samt for større virksomheter. Alle kan nå abonnere på produktene i Adobe-familien. Flott for små og mellomstore bedrifter som nå for tilgang til en programpakke som ville ha kostet flere tusen får man nå til noen få hundre lapper i mnd.

creativecloud_new_logo


Kom enkelt og raskt igang

Med Adobe Creative Cloud kommer du enkelt og raskt opp å kjøre. Du kan velge enkelt applikasjoner eller hele Creave-familien. Trenger du f.eks bare Photoshop så kan du velge å kun abonnere på denne, eller du kan velge hele Creative Cloud Pakke familien og få mye for pengene.  Du administrerer alt fra et brukervennlig web basert administratorkonsoll som du kan bruke for å kjøpe, rulle ut og håndtere alle lisenser sentralt i hele bedriften. Brukeren kan begynne å bruke produktene så snart de er tildelt en lisens.  Lisenser kan enklere flyttes mellom brukere, og du kan ha en lisens installert på 2 maskiner.  Slik at du kan bruke den hjemme og på jobb pc'en. Programmene fungerer også dersom du har Mac.

Du får mye for pengene

Creative Cloud programpakken du får er stor og inneholder noen av de mest kjente Adobe produktene. Du får med Adobe Acrobat slik at du kan lage og redigere profesjonelle PDF med også mulighet for å lage PDF skjema for utfylling. Photoshop er inkludert som kanskje er det mest kjente programmet for fotoredigering.  Du får med Adobe Indesign, Illustrator, After Effects og Adobe Premier for  nevne de mest kjente programmene. I tilegg er det også verktøy for å lage flotte Websider med Adobe Dreamviewer eller enklere websider med Adobe Muse.

 

Programmer i Creative Cloud Pakken
Programmer i Creative Cloud Pakken

 

Alltid oppdatert

Du får tilgang til de nyeste versjonene av Adobe programmene slik at du alltid er oppdatert. En Creative Cloud desktop programvare holder seg oppdatert
og installerer programmene for deg på maskinen din enkelt og brukervennlig. På sammen måte som vi kjenner fra Appstore eller Google Play på mobilen og nettbrett. Du har også mulighet for å installere egne produkter for nettbrett og mobil, dette ligger inkludert i prisen på abonnementet.
Du får også tilgang til å lagre prosjekter og data i Adobes egen lagringsplass i nettskyen slik at du kan arbeide der du er.

Kom igang nå og bestill Adobe Creative Cloud

Dine eksisterende lisenser gir rabatt ut november. Kampanjen gjelder dersom du har produktene  fra CS3 eller nyere. Pris for enkeltpersoner er 287,- pr. mnd, du får da inkludert i prisen 20GB lagringsplass i nettskyen til Adobe. For kr 380/mnd  for du en  team lisens, med ekstra lagringsplass og teamsite som man kan jobbe sammen på.

Ta kontakt med AGS dinitavdeling  idag dersom du er interessert i å komme igang med Adobe Creative Cloud. Ring oss på 33 29 10 20 eller bruk e-post skjema under.