ags-dropbox-for-bedrifter
Som nevnt tidligere er AGS nå blitt sertifisert Dropbox for Business partner. I dette innlegget kan du lese om hvordan du kan spare tid og kostnader på dyre servere og kompliserte VPN løsninger. Hvorfor ikke bare gjøre det enkelt, smart og moderne? Her kommer 7 grunner til at du bør velge Dropbox!

Se videoen i avspilleren nedenfor eller klikk på denne linken


 

 1. All den plassen du trenger

Serveren blir aldri fylt opp, og du får all den lagringsplassen du trenger. Du starter med 1000 GB (1 TB) per ansatt og kan få mer plass i takt med at bedriftens behov øker.

 1. Versjonskontroll og Backup

Dropbox gir deg ubegrenset oppbevaring av fil-versjoner og ubegrenset backup og versjonsgjenoppretting med mulighet for norsk kopi av dine data. Hver eneste endring du gjør i en fil tar Dropbox vare på slik at du har full trygghet. Selv slettede filer kan gjenopprettes.

 1. Trygt og Sikkert

Hos Dropbox er sikkerheten til dataene dine høyt prioritert. Du kan stole på at Dropbox beskytter dataene dine med flere lag av sikkerhet, og at du får verktøy som hjelper deg med å beskytte kontoen din. Vi lagrer fil-dataene dine med 256-bits AES-kryptering og bruker en SSL/TLS-sikker tunnel for å overføre filene mellom deg og oss. Du får sikker tilgang til filer og mapper når som helst via programmene våre for datamaskiner, nettbrett og mobile enheter. Du kan også bruke tredjeparts-apper som er koblet til kontoen din, der du legger til et ekstra lag med beskyttelse til brukerkontoer. Når to-trinns verifisering er aktivert, genereres det en sekssifret sikkerhetskode i en godkjennings-app, eller den sendes via tekstmelding. Denne koden, i tillegg til et passord, må benyttes for å logge på eller koble til en ny enhet.

 1. Tilgang overalt

Med over 300 millioner brukere over hele verden kan du være sikker på at du har valgt en tjeneste som er standard for synkronisering og fildeling. Med Dropbox får du enkelt tilgang til filene dine fra PC, Mac, telefon og nettbrett. Du får full tilgang både på kontoret og eksternt, uten behov for VPN forbindelse.

 1. Integrasjon med Microsoft

Med Dropbox for bedrifter får du full integrasjon med Office 365 og programmene i Microsoft Office pakken. Microsoft Word, Excel og PowerPoint gjør Dropbox enkel for deg å bruke.

 1. Norsk support

Du får norsk support fra AGS og tilgang til administrative kontrollverktøy, som fjernsletting og kontogjenoppretting. Du har alltid et norsk telefon nummer eller en e-post der du er garantert et raskt svar når du trenger hjelp. Faktura får du enkelt og forutsigbart fra AGS som er din norske Dropbox partner. Du kan forholde deg til én og samme leverandør.

 1. Trygg deling

Over 100.000 bedrifter har valgt å lagre sine filer på Dropbox for bedrifter. Det er enkelt, trygt og sikkert og gjør tilgang og deling av filer ukomplisert og brukervennlig. Med Dropbox er det enkelt og trygt å dele filer med dine samarbeidspartnere, kunder eller kollegaer.

Hvorfor velge AGS som din Dropbox partner?

 • AGS har levert nettsky løsninger til over 4.000 brukere og har erfaringen og kompetansen du vil ha.
 • Vi er Microsoft Gold Partner og Office 365 spesialist. Du får én leverandør å forholde deg til som dekker både Microsoft og Dropbox løsningene.
 • Vi tar ansvaret for hele jobben - installasjon, oppsett, opplæring og migrering av data.
 • Norsk brukerstøtte, samt dokumentasjon, kurs og samlet fakturering fra oss.
 • Vi er en av få partnere som i tillegg kan tilby en norsk kopi av dine Dropbox data lagret på et norsk datasenter.

Ta kontakt med oss!
Enten dine ansatte allerede bruker Dropbox, aldri har prøvd en skybasert løsning, eller er et sted imellom, er det utrolig enkelt å komme i gang eller flytte din bedrift over til Dropbox for Bedrifter.

Kontakt oss i dag for 14 dagers gratis prøveperiode!

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss