Thumbnail3

Er du en av dem som fører kjørebok i Excel?

Mange kjører ofte egen bil i jobbsammenheng og har dermed behov for å dokumentere kjøringen og utgifter til bompenger eller parkering. Det er her mange bedrifter bruker Excel som verktøy for å oppnå en ryddig dokumentasjon på kjøringen.

"Funker" egentlig Excel?

For noen kan det hende at Excel arket fungerer fint, men for mange av oss krever det mye manuelt arbeid, er tungvint og ikke minst tidkrevende. En manuell føring av kjørebok lager mye ekstra arbeid og dette er dyrebar tid du helt sikkert kunne tenkt deg å bruke på andre og langt mer viktigere ting.

Ikke lett å få med seg alt!

For mange blir kjøreboken et ork, og det er lett å glemme turer, bompenger og holde regnearket oppdatert. Du mister kontrollen fordi informasjonen og Excel arket blir mangelfull.

Går du glipp av utbetalinger?

Bruker du bilen i jobbsammenheng en til to ganger i uken eller kanskje hver dag og får utbetalt alt fra 500 til 2.000 eller mer? Da er det lurt og vurderer å gå over til noe mer automatisk. Da trenger du elektronisk kjørebok dersom du vil sikre deg å få refundert dine kjørekostnader, uten mye unødvendig tidsbruk og bruk av tid.

Se hvordan du kan gjøre jobben enklere med elektronisk kjøregodtgjørelse for Office 365.

 

 

5 grunner til å bruke elektronisk kjørebok for Office 365

Vi har laget en oppsummering på 5 punkter som viser deg hvordan du kan spare kostnader og tid ved å bruke elektronisk kjørebok for Office 365

  1. Kvitt deg med Excel arket.

Bruker du kjørebok for Office 365 får du en standard og praktisk løsning for utfylling av kjøregodtgjørelse. Da slipper du individuelle Excel ark som må manuelt oppdateres med kilometersatser på hvert regneark.

Hvor ofte har du ikke lett etter Excel arket på skrivebordet eller mine dokumenter for å finne igjen skjema der du lagret det sist. Mange bedrifter bruker mye tid på å finne igjen informasjon som de selv har laget. I Noen tilfeller mer tid enn de faktisk brukte på å lage dokumentet.

Med kjørebok for Office 365 ligger skjema tilgjengelig og oppdatert for deg og dine brukere uansett hvor du befinner deg og tilgjengelig ikke bare fra PC eller en Mac men også nettbrett og mobil. På denne måten kan du oppdatere informasjonen der du er.

  1. Få kontroll

Når det er enkelt for deg å legge inn kjøreturen, bompenger eller parkering, betyr det også at du får en større kontroll og oversikt over kjøreboken. Det blir ikke lenger et ork når måneds slutt nærmer seg og alt skal leveres inn med en elektronisk kjørebok.

  1. Bruk mindre tid

Bruk arbeidstiden på det som er viktig og ikke på manuelle og tungvinte Excel ark.  jobben Vi målte tiden vi brukte på Excel ark tidligere her på AGS og vi sparer nå ca 20 minutter på hver ansatt. Omsetter du denne tiden i penger ser du at du fort kan redusere kostander og tidsbruk på noe du egentlig som arbeidsgiver ikke tjener penger på.

  1. Effektiviser administrasjonen

Mange tenker på sin egen tidsbruk og glemmer fort administrasjonen og økonomi eller regnskapsfører som skal kjøre lønn og ha tilgang til alle disse Excel arkene. For det er her ofte tidstyven slår til ekstra hardt. Når du har ansatte som ikke har oversikt, hvordan skal da administrasjon og økonomi ha det?

Med elektronisk kjørebok for Office 365 vil administrasjonen enkelt ha tilgang til alle kjøregodtgjørelser fra et sted bare noen få klikk unna. Når brukeren har fylt ut sitt skjema er det tilgjengelig for administrasjonen og økonomi med en gang.  Tenkt deg alle e-postene som går frem og tilbake med Excel ark vedlegg som, du slipper å holde orden på og skrive ut.

  1. Ikke en dyr løsning som andre.

Vi har bygget vår løsning på standard rammeverket til Microsoft Office 365 og Office pakken.
Så har du Office 365 er løsningen vår enkel å ta i bruk og få installert. Da slipper du dyre abonnementer som du ofte må betale for på proprietære og spesialutviklede løsninger. Bilgodtgjørelse for Office 365 leveres til en fast lav pris som en engangsinvestering, og har ikke løpende kostander.


Hva koster det?

Vi har laget en egen nettside der du kan få se alle funksjonene til bilgodtgjørelse og kjørebok for Office 365 og hvordan det fungerer og hva det koster. Les mer på nettsiden vår her.

Vil du han mer informasjon om hvordan du kan bruke Microsoft Office 365 eller du har lyst til å få bilgodtgjørelse for Office 365 til din bedrift ta kontakt med oss. Vi har flott pakkepriser der du får løsningen ferdig levert til en fast pris

Ta kontakt med oss på 33 29 10 20, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss