Visma Trainee

 

Høstens eventyr

I høst er jeg så heldig å få være en del av Vismas trainee program. Hva er en Visma trainee?

Formålet med trainee programmet er at Visma og deres partnere raskt skal bygge opp morgendagens Visma.net konsulenter og rådgivende selgere. 

Som Visma.net trainee vil jeg ved avsluttet program i desember være sertifisert i alle Vismas skybaserte produkter og vil sitte med en kompetanse som gir meg en solid grunnmur for videre arbeid og salg.

 

Hvordan er det å være trainee hos Visma?

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

God opplæring

I skrivende stund har jeg fullført 14 av 23 dager i Vismas trainee program. Hittil er vi blitt sertifisert i Visma.net Financials og Payroll. Vi har fått opplæring i presentasjonsteknikk og hatt en gruppeoppgave.

De kommende ukene skal vi ha sertifisering i Visma.net Logistics og System Setup. Vi skal få opplæring i prosjektledelse og implementering, og vi skal lære om kundenes kjøpsprosess og
kundedialog - Code of conduct. 

 

Sosialt

I tillegg til all den faglige innputten har jeg fått gleden av å bli kjent med 14 andre traineer som kommer fra 8 ulike Visma-partnere. 

Vi har til nå deltatt på flere sosiale arrangementer arrangert av Visma og har i løpet av kort tid rukket å bli en sammensveiset gjeng. 

Visma har fra vi startet opp poengtert viktigheten av samarbeid mellom partnerne. Ved å arrangere et slikt program, legger de godt til rette for videre samarbeid med alle de gode relasjonene som bygges.

Parallelt med trainee programmet i Norge har de et tilsvarende program i Sverige med 12 traineer.
Disse startet opp sammen med oss på introduksjonsdagen i Oslo og Cloud Camp 2018.
I Desember skal vi møte Svenskene igjen til eksamenspresentasjon og eksamensmiddag i Stockholm, noe jeg ser veldig fram til. 

 Copy of _Gruppe_Alle

 

Mellom samlingene

I periodene mellom samlingene i Oslo forventes det at partnerne sørger for Visma.net aktiviteter lokalt hos seg for sine traineer.

I tiden utenom samling har jeg hatt et Visma.net møte sammen med en representant fra Visma,
jeg har fått mitt første salg og jeg har begynt å kartlegge hvilke ERP systemer våre eksisterende kunder har i dag.

Vi jobber også med caseoppgaver, som presenteres for hverandre på samlinger. Jeg har i samarbeid med to andre traineer løst en finanscase. De neste ukene skal vi løse en tilsvarende case i logistikk og til slutt forberede vår eksamenspresentasjon.

 

Tiden etter

I tiden etter fullført Visma.net trainee program vil våre jobber som konsulentrådgivere og salgsrådgivere begynne. I samarbeid med våre kolleger og representanter fra Visma vil vår reise med kompetansebygging fortsette. 

For å holde kompetansen oppe har Visma også årlige resertifiseringer som vi vil ta del i.

De ønsker også å arrangere treff for oss traineene i tiden etter avsluttet program i desember. Dette er noe jeg setter utrolig pris på, da det vil gjøre at vi alle kommer til å holde kontakten videre.

 

Får du muligheten, grip den!

Jeg er veldig glad for at jeg har fått muligheten til å delta på Visma.net trainee program. Jeg har lært mye og vet jeg kommer til å lære enda mer. Opplegget er bra, og vi får god opplæring i de ulike Visma.net programmene. 

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål om Visma.net.

Vi ses snart!vismacertifiedpartner_white

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss