Vi i AGS dinitavdeling er kåret til ”Årets Microsoft Partner for små- og mellomstore bedrifter”
Blant 2 500 Microsoft-forhandlere i Norge har AGS as blitt kåret til Årets Partner i kategorien små og mellomstore bedrifter (SMB).

Dette ble kunngjort under Microsoft Partner Conference i Houston i juli. Nominasjonsprosessen er basert på innspill fra alle relevante fagpersoner innen salgsledelse, produktsjefer og ledergruppen i Microsoft Norge, og besluttes på grunnlag av partnerens markedsvekst, kunnskapsnivå og innovasjon.

 

AGS Årets Microsoft SMB partner
På bilde f.v Dagfinn Ringås Microsoft Norge, Niels Aall-Lyche AGS dinitavdeling og Jens Lauenborg fra Microsoft Norge

AGS ble etablert for 30 år siden og tilbyr it-tjenester til små- og mellomstore bedrifter (smb), og har i dag 27 ansatte. Da Microsoft lanserte nettskytjenester for 4 år siden, så vi i AGS dinitavdeling umiddelbart at disse tjenestene var tilpasset dette markedet og ga små- og mellomstore bedrifter de samme it- fordelene som store bedrifter har, men da til en brøkdel av prisen.
Som Microsoft Cloud Accelerated Partner er AGS dinitavdeling totalleverandør av Microsofts nettskytjenester, der Office 365 med Exchange og SharePoint Online har blitt et satsingsområde.

Sikkert, fleksibelt og lønnsomt.

Microsoft nettskytjenester er spesielt gunstig for små- og mellomstore bedrifter, og bidrar til å effektivisere og spare stort på it-investeringer. Du kan jobbe når som helst fra hvor som helst. Nettskytjenestene er rimelig og gir forutsigbare og reduserte it-kostnader.

Samtlige av AGS dinitavdeling sine kunder bruker idag Microsoft nettskytjenester, som omfatter Exchange (e-mail), Sharepoint (liten server i skyen), Lync ( chatte, ringe, virtuelle møter) eller CRM (kundebehandlingsprogram).

Krav til kunnskap.

Microsoft stiller svært strenge krav til sertifisering hos sine partnere. Kvalitet basert på kunnskap er viktig for å kunne tilby Office 365 og å tilpasse alle de mulighetene denne programvaren kan gi. AGS dinitavdeling tilbyr også hardware og driftsavtaler basert på den enkelte kundes behov.

AGS har gjennom 30 år satset på kunnskap og avansert, fremtidsrettet teknologi i kombinasjon med stå-på-vilje og god gammeldags yrkesstolthet. Det har resultert i utmerkelsen ”Årets SMB-partner 2013” - en utmerkelse som det er spesielt morsomt å få nå i vårt jubileumsår.

Aktive på flere arenaer.

AGS dinitavdeling er aktiv på flere nettarenaer, så det er enkelt å innhente informasjon om det totale tilbudet – for eksempel på hjemmesiden: ags.no og gjennom sosiale medier:
Blogg: dinitavdeling.net
facebook.com/dinitavdeling
youtube.com/dinitavdeling
twitter.com/dinitavdeling
linkedin.com/company/ags-as

Dette er arenaer som holdes kontinuerlig oppdaterte. Vi holder også årlige vår og høst seminar.