Unboxing-Samsung-Galaxy-A8

 

Se test av lillebror Samsung Galaxy A8

Samsung nyeste telefon Samsung Galaxy A8 minner veldig om sin storebror Samsung Galaxy S8. Den har en stor amoled skjerm med 18:9 aspekt, kraftig innmat og er lekker å se på. Men er den like bra som storebror S8?

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Bedre plassert fingeravtrykkleser

Den tydeligste forskjellen mellom A8 og S8 er plasseringen av fingeravtrykkleseren. Dette var en ting som var litt merkelig plassert i S8, men som i A8 nå er plassert under kameraet istedenfor ved siden av.

 

Ikke buet glass og dobbelt kamera.

Noe du også kanskje vil legge merke til er at A8 ikke har buet glass men er flatt kontra S8 som har kurvet glass. Noe som skiller A8 fra S8 er også det doble selfiekameraet foran.

 

Annerledes meny

Menyene er særdeles like de du finner på Galaxy S8, bare uten at skjermen er trykksensitiv på hjemknappen. På toppmodellen kan du nemlig trykke hardt der hjem-feltet pleier å være for å påkalle funksjonen. På Galaxy A8 må man sveipe opp fra bunnen for å hente inn Android-kontrollene på tradisjonelt vis.

 

Bra battterilevetid

Batteritiden her oppleves som forholdsvis god, og bør kunne strekke seg opp mot et par dager mellom hver lading. Avhengig av hvor mye du bruker telefonen - den trekke lite strøm i hvilemodus, men er i stand til å bruke strøm fort når den har mye å jobbe med. Når den i så fall går tom for strøm er det i alle fall kjekt at hurtiglader følger med og man kan regne med ca 30 minutter lading opp til 70-80 prosent.

 

Lett med gode utvidelsesmuligheter

Samsung Galaxy A8 kommer for øvrig med en vekt på 172 gram, 32GB intern lagringsplass med mulighet for utvidelse via minnekort, 16 Megapixel kamera og et batteri på 3000 milliamper.

 

Mye for pengene

Alt i alt er Samsung Galaxy A8 en meget god telefon. Den er lekker å se på, ligner veldig på sin storebror og er rask nok til at ting flyter godt. Dette er definitivt en telefon som gir deg mye for pengene.

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss