Unbxoing-og-test-BenQ-InstaShow-Thumb-2

BenQ InstaShow – Trådløs lyd og bilde til halv pris.

I dag skal du få se unboxing av BenQ InstaShow. En løsning som lover smidig trådløs og enkel overføring av lyd og bilde på møterommet til halve prisen. Hvor enkelt er det å sette opp og holder den mål.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Hva kommer med i esken?

BenQ InstaShow kommer i en praktisk liten eske og skal inkluderer alt du trenger for å koble deg enkelt på møterommet.  Vi har fått låne vårt eksemplar fra den norske distributøren EET. Under lokket finner du hovedenheten som kobler deg trådløst opp mot skjermen eller projektoren. Her følger det også med 2 antenner som er enkle å skru på. BenQ lagt alt du trenger av kabler til strøm, monterings-branketter, HDMI og USB for å koble opp systemet til din skjerm eller prosjekter. Enkel og grei bruksanvisning som er lett å følge ligger også med.

Unbxoing-og-test-BenQ-InstaShow-1

Ferdig løsning for 2 PC’er eller Mac

Du får også med 2 enheter som du kan koble til en PC’en eller Mac for å overføre lyd eller bilde trådløst. Du kan altså bruke den på 2 forskjellige maskiner ut av boksen. Og her er verdt å legge til at det er mulig for deg å kjøpe flere.

Kjekk oppbevaring

Og denne boksen er både praktisk og nyttig å ha på møterommet til å oppbevare donglene så ikke de blir borte for deg.

Unboxing-og-test-BenQ-InstaShow-4

Enkel å montere

Takket være den enkle bruksanvisningen som følger med var InstaShow veldig enkel å sette opp. Du kan starte først med å montere antennene på hovedenheten. Disse skal motta bilde og lyd signalet fra PC’en. Som du kan se er det både en USB strømkontakt og HDMI kontakt på boksen. Disse skal du koble til med USB kabelen og strømadapteren som følger med. HDMI kablene plugger du enkelt inn i HDMI utgangen.

Du kan også bruke strøm fra en USB kontakt på skjermen dersom du har det. Så ser det enda penere ut.
Unboxing-og-test-BenQ-InstaShow-5

Mange festeanordninger følger med

Jeg plasserer bare boksen her nå for testen skyld, men BenQ legger ved mange mulige monterings-løsninger sammen med BenQ InstaShow. Du får en med en monterings-brakett for veggmontering.

Ferdig Dobbeltsidig tape, eller reim slik at du kan spenne fast boksen bakpå søylen på skjermen. Her finner du garantert en løsning som passer til ditt møterom.

Unbxoing-og-test-BenQ-InstaShow-2

PC-tilkobling

På skjermen skal du nå kunne se et bilde fra InstaShow som forteller deg at alt nå er klart for møte. Nå gjenstår det bare å koble til den lille overførings-donglen i PC’en og se om alt fungerer.

Donglen trenger 2 tilkoblinger, strøm som den får fra USB porten på maskinen din, og sist men ikke minst HDMI. Har du USB-C fikser du det med en overgang til vanlig USB som kom med i posen som du så tidligere. Har du ikke HDMI, men f.eks DISPLAY port eller noe annet, må du ha en overgang selv.

Nå er det bare å koble til USB kabelen først og så HDMI kablene fra donglen inn i maskinen din. Du kan se at aktivitetslyset på donglen aktiveres. Og når du kan se at donglen har fått ett grønt lys er alt klart. Nå kan du bare trykke på knappen for å koble PC’en opp mot skjermen.

 

En fordel her er at BENQ InstaShow ikke trenger å installere drivere på maskinen slik mange andre tilsvarende løsninger gjør.
Unbxoing-og-test-BenQ-InstaShow-3-1

Funker i praksis

Skjermbildet fra PC vises raskt og uten problem på møteroms-skjermen.

Du kan skifte modus fra presentasjon til video, det gjør du ved å trykke her på knappen som du finner på siden av donglen.

Boksen som du fikk med passer perfekt inn på møterommet og hjelper deg med å holde orden på donglene slik at du ikke mister den.

Unboxing-og-test-BenQ-InstaShow-7-1

Konklusjon

Så hva synes jeg egentlig om BenQ InstaShow?

InstaShow koster ca 7-8.000 kr og det er halve prisen i forhold til tilsvarende løsninger.

Ingen driverinstallasjon og er også et pluss som gjør det mye enklere løsningen i forhold til andre.

Og det som overrasket mest hvor enkelt det var å koble opp og få alt til å fungere.

SÅ hva synes du? Kunne du tenke deg en BenQ Instashow på ditt møterom?

Unboxing-og-test-BenQ-InstaShow-6

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss