Unboxing-og-test-av-Samsung-Galaxy-Note-8-1

 

Vi tester Samsung Galaxy Note 8

Etter at fjorårets Note 7 gikk opp i røyk har det vært stor spenning rundt Samsung sitt flaggskip Note 8. Hvordan har Samsung klart å redde Note serien fra fjorårets skandale? Vi pakker opp og tester Samsung Galaxy Note 8.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Ny Note med råere spesifikasjoner

Note modellene har vært Samsungs flaggskip de siste årene, selv om S modellene har vært flotte har gjerne Note modellene hatt litt råere spesifikasjoner og batteristørrelse. Og selv om fjorårets telefon gikk opp i røyk så kan du være rimelig sikker på at denne er trygg å lade, batteriskandaler kommer sjeldent to ganger på rad.

 

Penn og Kamera

Man trekker umiddelbart kjensel på telefonen og det som skiller den fra sin yngre bror S8 er den digitale S-pennen og kameraet med 2 linser bak på. Nemlig pennen er den store stjernen i denne telefonen. Den lar deg gjøre en rekke ting på telefonen, og så godt som samtlige virker gjennomtenkte og nyttige. Pennen er dessuten behagelig å bruke, og har en jevn og god motstand i skjermen, slik at den føles mer som en ordentlig penn mot papir. men langt nyttigere er det at man kan opprette notater på skjermen mens telefonen egentlig er låst. Mulighet til å gjenkjenne og oversette tekst på skjermen ved å holde pennen over er også svært nyttig.

Unboxing og test av Samsung Galaxy Note 8

 

Sømløst integrert penn-funksjon

Så fort du tar pennen ut av plassen sin starter pennfunksjonene å dukke opp på skjermen. Hvis telefonen er låst, får du opp låseskjerm-notatene. Dette funker i grunnen svært godt og har sine praktiske formål enten man liker å notere under møter eller bare skal lage huskelapper til seg selv. Trenger du å ta vare på dem lenger? Da kan du be telefonen lagre notatene dine i notatapplikasjonen.

Hvis telefonen er åpen når du tar ut pennen dukker det opp en liten vifte av ulike funksjoner du kan velge. Også her kan du opprette notater, men du kan også gå direkte til notatappen din for å se på det du alt har notert ned eller tegnet.

 

Og hva med resten av telefonen?

Selv om mange elsker pennen vet vi at det ikke er alle som har behov for pennen. Så hvordan er resten av telefonen?  Note 8 har en fantastisk skjerm, meget god byggekvalitet og den er vanntett. Med "littegranne" ekstra RAM flyter menyene bittelitt bedre enn i Galaxy S8. Batteriet holder til en dags veldig tung bruk eller knappe to dagers lett bruk. Batteritiden oppleves i det hele tatt som ålreit under bruk. Som alle nyere Samsung kobler Samsung Galaxy Note 8 seg automatisk opp til tale over WiFi eller 4G dersom abonnementet ditt støtter det.

 

Konklusjon.

Til syvende og sist står vi igjen med følgende konklusjon. Samsung Galaxy Note 8 er en fantastisk flott telefon, som har alt det Samsung har å tilby akkurat nå. Men det den tilbyr utover Galaxy S8+ er først og fremst en penn og et ekstra kamera på baksiden.

Unboxing og test av Samsung Galaxy Note 8

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss