Unboxing-Microsoft-Surface-Book-Thumb2

 

Norgespremiere på Microsoft Surface Book

Bli med og se på unboxing av den splitter nye Microsoft Surface Book. Maskinen lanseres ikke før 20. April men vi har vært så heldig å få låne et eksemplar av Microsoft Norge.

 

Vi pakker opp og tester Surface Book.

Se norgespremiere på test og unboxing av den splitter nye Microsoft Surface Book.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.


Minimalistisk pakke 

Som de fleste andre kommer også Microsoft Surface Book minimalistisk og moderne pakket inn. Når du har fått av lokket på esken ligger maskinen der klar til bruk. Under maskinen finner du en enkel anvisning som lett hjelper deg i gang med hvordan du skal sette opp maskinen. En nett-adapter og nett kabel med magnetisk tilkobling for strøm og lading. Og selvfølgelig Surface pennen som du finner på alle maskinen i Surface familien.

 

Unboxing Microsoft Surface Book

 

Nytt og spennende design fra Microsoft

Byggekvaliteten på maskinen føles veldig solid og det er tydelig at dette er et Premium produkt. Det første du legger merke til er de spesielle hengslene som fester skjermen til tastaturdelen. Dette designet skiller seg markant fra alt annet på markedet og gir maskinen et helt unikt utseende. Du får et fullgodt tastatur med baklys som kan reguleres på 3 nivåer. Tastene har 1,6 mm vandring så dette er et tastatur som gir god kvalitetsfølelse og er godt å bruke hele arbeidsdagen. Pekeflaten har en glatt og jevn overflate av laminert glass som gir deg mulighet til å navigere presist og raskt rundt omkring på skjermen. Det er også verdt å nevne at det stilrene designet er fritt for klistremerker på utsiden og kommer ikke med unødvendig programvare installert som gjør maskinen tregere slik du finner på mange andre.

 

Unboxing Microsoft Surface Book


Vår testmodell

Vår testmodell av Surface book kommer med en i5 prosessor, har 8GB Ram og 128GB lagring. Selv om dette vil være nok for de fleste, anbefaler vi gjerne at du øker lagringen og velger 256GB så har du litt å gå på.

Unboxing Microsoft Surface Book


Grafikk

Microsoft Surface Book kommer med innebygget Intel HD grafikk-kort. Dette fungerer fint til normalt kontor og hjemmebruk. Skal du bruke maskinen til mer profesjonelle applikasjoner som f.eks Adobe Photoshop, Premier Pro, AutoCAD eller lignende programmer bør du gå opp på en i7 prosessor og velge modellen med dedikert NVIDA grafikk-kortløsning.

Unboxing Microsoft Surface Book


Nydelig skjerm og kamera som logger deg på

Skjermen på Surface book er et kapittel for seg det er en  13,5" PixelSense display med en oppløsning på 3000 x 2000 punkter og en pikseltetthet på hele 276 PPI. Skjermen er selvfølgelig en 10 punkts flerberørings skjerm. Her har Microsoft valgt et litt annet bildeformat enn vanlig, nemlig et 3:2 format. Dette gjør at du får en litt høyere skjerm enn vanlig som gjør at du får bedre plass til tekst enn på en vanlig 16:9 skjerm. Maskinen har 2 kamera, et 8 megapixler bakpå maskinen og et 5 megapixel kamera i front. Dette støtter også Windows Hello som muliggjør pålogging via ansiktgjenkjenning. Dette er ganske enkelt å få til å fungere første gang du setter opp maskinen.

Unboxing Microsoft Surface Book


Microsoft Surface Book et kinderegg?

Microsoft Surface book kommer som et kinderegg med 3 overraskelser. I tillegg til å være en Premium laptop kan Microsoft Surface Book lett brukes som et nettbrett  i nettbrettmodus. Her trykker du bare på release tasten slik at du kan ta av hele skjermen og bruke den som et nettbrett. I nettbrett modus veier enheten bare 720 gram. Snur du skjermen 180 grader kan du feste den på igjen og du har en effektiv tegneposisjon der du får en liten svak vinkel på skjermen som gjør det lettere og mer behagelig å jobbe med pennen til tegning eller notater. Du kan også bruke den i teltmodus for å enkelt se på film eller bilder.

Unboxing Microsoft Surface Book


Bra med tilkoblinger

Maskinen kommer med to full-size USB 3.0 tilkoblinger, og en Ultra-High Speed full-size SD kortleser som du kan bruke til å enkelt overføre bilder eller film fra et kamera. Surface book kommer med hodetelefoninngang som du finner på siden. Maskinen har også stereohøyttalere og to mikrofoner. På siden finner du en mini skjerminngang for at du skal kunne koble til ekstern skjerm. Strømtilkoblingen er magnetisk og dette er praktisk da det er enkelt å koble maskinen til strøm, men også lettere å unngå uhell dersom man skulle være så uheldig å snuble i strømledningen.

Unboxing Microsoft Surface Book

Hva med batterilevetid?

Maskinen kommer med opptil 12 timers videoavspilling på batteriet, og veier bare 1571g. Ønsker du å investere i en Surface Book starter den minste modellen på ca 15-16000 kr. Prismessig ligger den på samme nivå som de nye Apple Mac Book Pro modellene. Har du lyst på en?

Unboxing Microsoft Surface Book

 

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss