Unboxing-ZHP34c-Ultrabred-buet-skjerm-2

Se hvordan du får panoramautsikt med HP Z34c

Vi har lånt en skjerm av HP for å gjøre en unboxing og test på en av HP's råeste skjermer. Se hvordan HP Z34C gir deg panoramautsikt til dine applikasjoner.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

  

En bedre 2-skjermsløsning fra HP

Mange bruker i dag en 2-skjermsløsning for å få større og mer effektiv arbeidsflate til applikasjonene du jobber på. Har du jobbet slik vet du hvor effektivt en slik løsning kan være i forhold til å bare jobbe på en skjerm. HP Z34c's mål er å erstatte den tradisjonelle 2-skjermsløsningen med en skjerm der du får en kjempestor og sømløs arbeidsflate.

Større arbeidsflate uten irriterende barrierer

Først og fremst slipper du disse irriterende barrierene mellom skjermene som du har på en tradisjonell løsning, fordi du på HP Z34c har en stor panoramisk flate å jobbe med dine applikasjoner på. Her kan du ha flere programmer oppe samtidig uten å bevege deg fra skjerm til skjerm, eller å dra applikasjonene over fra den ene til den andre skjermen.


Høy oppløsning, stor arbeidsflate og naturlige fargegjengivelse

HP Z34c har en høy oppløsning på hele 3440 x 1440 pixler i et Ultrawide format på 21:9, sett i forhold til en vanlig bredformatskjerm som har 16:9. I tillegg har skjermen en god og naturlig fargegjengivelse som betyr at den er perfekt dersom du f.eks bruker Adobe Photoshop, InDesigns, Premier Pro, eller også 3D og konstruksjonsprogrammer. Det du legger mest merke til med HP Z34c er den buede skjermen som strekker seg ut og omfavner hele brukerens synsvidde. Den har også fått et antirefleks-lag som hindrer gjenskinn i skjermen og gjør det mer behagelig å jobbe med.


Mange tilkoblingsmuligheter

Bakpå skjermen finner du tilkobling til USB som du kan koble videre til maskinen din. Da får du 2 stk praktiske USB tilkoblinger slik at du kan koble til f.eks minnepenn, trådløs mus og tastatur eller annet utstyr. Du finner også 2 stk HDMI tilkoblinger i tillegg til 1 x Displayport tilkobling som følger 1.2 standarden. Du har også en utgang for hodetelefon på undersiden dersom du f.eks. vil jobbe uforstyrret med litt musikk på øret.


Oppsett med fjernkontroll

Totalt med fot veier HP z34c 9.8 kg, og måler 95 cm i bredden og 47 cm i høyden, og er tynn for denne typen skjerm.  Du betjener skjermen fra menyknappene som du finner på siden av skjermens bakside. Her kan du finjustere skjerminnstillingene, velge språk og oppsett av skjermen. Du får også med en praktisk fjernkontroll som skal gjøre det enklere å sette opp, navigere i menyen eller du kan bruke den til å skifte kilde fra f.eks PC til nettbrett. I front finner du høyttalere på hver side av skjermen på 6 watt pr. kanal med DTS lyd.


Er HP 34" Ultrawide buet skjerm noe for deg?

HP z34c tar din skjermløsning videre til neste nivå og tilbyr en panoramautsikt til alle dine applikasjoner med en 178° visningsvinkel, som kanskje vil ta pusten fra deg med en gang. Men etter hvert som du blir vant til å jobbe med den vil du nødig bytte tilbake til en tradisjonell 2-skjermsløsning igjen.  Vil du ha et rent alternativ til din 2-skjermsløsning ,der du får alt på en skjermflate, vil HP Z34c helt klart gjøre jobben. I tillegg til den gode fargegjengivelsen og høye oppløsingen, får du en god arbeidsflate som er stor nok til å jobbe effektivt med alle dine applikasjoner. Som bonus ser den bra ut også. Den vil garantert ta seg godt ut i resepsjonen på enhver bedrift, og gi et moderne og fresht inntrykk til alle besøkendeSe flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss