Bilde-blogg-46-moduler-710x375

Likte du vår feriemodul? Da kommer du nok helt sikkert til å bli like begeistret for vår modul for Reiseregninger og Bilgodtgjørelse!

Forrige uke presenterte vi vår supre feriemodul i SharePoint. I dag skal vi se mer på modulen for Reiseregning og Bilgodtgjørelse. Er du en av de som bruker regneark eller papirskjemaer for å fylle ut Reiseregninger eller skjemaer for Bilgodtgjørelse i bedriften? Da bør du definitivt lese videre! Hos AGS IT-partner bruker vi modulene i SharePoint til å rive oss bort fra papirflyten.

Ved å registrere elektronisk, sparer du ikke bare deg, men også administrasjonen for masse tid. Vår administrasjon har blitt mye mer effektiv etter at vi tok dette i bruk, og våre ansatte har fått en mye enklere hverdag når det kommer til registrering av utgifter i forbindelse med reise og kjøring av privat bil.

 

Hos AGS IT-partner bruker vi disse modulene for å gjøre administrasjonen mer effektiv. Les mer om våre moduler i Reiseregning og Bilgodtgjørelse videre i innlegget.

 

Modul for Reiseregning

Med vår Reiseregning modul i SharePoint får du kjapt på plass et effektivt og godt system for registrering av kostnader i forbindelse med reise. Basisinformasjon om brukeren ligger allerede klart utfylt i skjema så du trenger kun å legge inn informasjon om tidsperiode og destinasjon reiseregningen skal gjelde for. Du legger enkelt inn transportkostnader, overnatting, bilgodtgjørelser og andre reiseutgifter du har hatt i forbindelse med reisen. Når skjemaet er ferdig utfylt kan du lagre det, og enkelt hente det opp igjen dersom du vil gjøre endringer.

Les mer om vår modul for Reiseregning her.

Eller se vår demo presentert av vår SharePoint-Guru Katja her!

 

Enkel elektronisk registrering av Reiseregninger i SharePoint

 

Modul for Bilgodtgjørelse

Med vår Bilgodtgjørelse modul i SharePoint får du kjapt på plass et effektivt og godt system for registrering av kostnader ved bruk av egen bil. Basisinformasjon om brukeren ligger allerede klart utfylt i skjema så du trenger kun å legge inn informasjon om dato og destinasjon for kjøreturen. Har du hatt andre kostnader som for eksempel bompenger og parkering, legger du enkelt inn dette sammen med antall kilometer du har kjørt. Dersom du har hatt med deg en passasjer på turen, kan også dette føres inn i skjemaet. Løsningen summerer automatisk alle kjøreturene dine etter gjeldende satser, sammen de andre utgiftene du har satt opp. Når skjemaet er ferdig utfylt kan du lagre det, og hente det opp igjen. For å være mest mulig effektiv, anbefaler vi å ha et skjema for hver mnd, der du registrerer underveis gjennom hele perioden.

Les mer om vår modul for Bilgodtgjørelse her.

Eller se Katja fra AGS IT-partner vise en kort demo!

 

Med vår SharePointmodul blir registreringen av Bilgodtgjørelse lekende lett! Med vår SharePointmodul blir registreringen av Bilgodtgjørelse lekende lett!

 


Smarte moduler klare til bruk på 1-2-3!

Modulen er svært enkel å bruke for deg og dine ansatte og basisinformasjon om brukeren ligger allerede klart utfylt i skjema så du trenger kun å legge inn informasjon om selve reisen. Administrasjonen har tilgang til alle de utfylte skjemaene og kan nå enkelt bruke informasjonen som underlag til utfakturering av kunde eller i kjøring av lønn. Du velger selvfølgelig selv hvilken person i bedriften som skal ha tilgang til dette. Hos oss er det både daglig leder og økonomiansvarlig som er mottaker av disse skjemaene. En veldig effektiv måte å få godkjent utgifter i forbindelse med reise og bruk av egen bil, både for deg som registrerer og for deg som mottar skjemaene!


Vil du vite mer om våre moduler?

Ønsker du å vite mer om våre moduler kan du gjerne lese litt mer på våre egne websider her. Dersom du ønsker å vite enda mer, ser vi gjerne at du kontakter oss på Tlf 33 29 10 20, sender oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyller ut kontaktskjema.


Kontakt oss