I dette innlegget skal du få se på mange av de ulike fremgangsmetodene du kan bruke for å ringe fra PC-en med Tale i Teams.

La oss starte med Teams.

Med Tale i Teams kan du ringe direkte fra Teams. I vinduet som åpner seg dersom du velger telefon-ikonet i menylinjen i Teams, får du mulighet til å ringe direkte. Du får også en oversikt over tapte anrop, innkommende anrop og telefonsvarer. Her ligger også alle telefoni- innstillinger, som for eksempel talemelding og viderekobling.

Du kan ringe ved å legge inn telefon-nummeret i siffer-vinduet på venstre side av telefon- feltet i Teams. Du kan også manuelt skrive inn nummeret i ringefeltet, eller enkelt klippe ut et nummer fra et dokument, Excel-ark, epost eller nettside for å så lime det inn i dette feltet.
Bruk kontaktfeltet i Teams til å finne kontakten du vil ringe. Klikk direkte på kontakten, eller søk etter den personen du vil ringe opp. Her klikker du bare på nummeret eller telefonikonet når du skal ringe.

 

 

Slik kan du enkelt ringe fra PC-en med Tale i Teams

 

 

Ringe fra andre applikasjoner

Du kan også ringe fra kontaktene dine i Outlook. Her finner du frem kontakten du vil ringe, og så klikker du på telefon-nummeret for å starte oppringet. Du kan også bruke kontaktkortet i Outlook for å starte samtaler.
En annen smart ringemetode er å ringe direkte fra nettsider. Klikk på nummeret på siden og la Teams koble deg automatisk opp og ringe nummeret. Du kan også ringe direkte til en som har oppført et mobil- eller fastnummer i kontaktinformasjonen sin.
Har du applikasjoner som er telefoni-sensitive, kan du ofte ringe direkte fra kundekort og lignende. Det er praktisk, og ofte veldig tidsbesparende og effektivt for salg, kundesenter, support, og roller som har tett oppfølging av kundene. Dette kan for eksempel være applikasjoner og CRM-systemer som Microsoft Dynamics 365, Hubspot, Salesforce og Zendesk. Også ERP-systemer fra Visma lar deg ringe direkte fra applikasjonen.

 

 

Slik kan du enkelt ringe fra PC-en med Tale i Teams

 

New call-to-action

Dial-appen

Hvis applikasjonen ikke er telefoni-sensitiv, får du med Dial-appen gratis med Tale i Teams fra AGS IT-partner. Den lar deg markere mobilnumre og telefonnumre og ringer automatisk opp nummeret for deg, dersom du vil det. Dette er smart for ringelister i Excel, der du skal ta kontakt med mange kunder etter hverandre. Denne kan du også bruke til å for eksempel markere nummeret i signaturen i Outlook, for å kunne ringe opp personen raskt og effektivt.
Har du spørsmål til hvordan du kan bruke Tale i Teams i ditt IT-miljø, hvor mye det koster eller hvordan du kan få Tale i Teams? Bruk gjerne vårt kontaktskjema, eller book et Teams-møte med oss, så skal vi svare på det du lurer på, eller hjelpe deg å komme i gang.

 

Slik kan du enkelt ringe fra PC-en med Tale i Teams

 

 

Kunne du tenke deg å komme igang med Microsoft Teams i dag?

Dette kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt med din kunderådgiver i dag.
De hjelper deg å sette i gang med Microsoft temas for din bedrift.
Noe som vil bidra til en mer effektiv arbeidshverdag for deg og dine ansatte. 

 

Book et Teams møte med din kunderådgiver

Kontakt oss

 

Slik kan du enkelt ringe fra PC-en med Tale i Teams


Ønsker du å lære mer om Tale i Teams i dag?

Dersom du har noen flere spørsmål som ikke ble besvart i dag om Teams eller skulle det være noe annet du lurer på er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller på E-post.

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg