Hvordan-slå-på-Wifi-tale-på-Android-eller-iPphone-thumb-2

Hørt om Wifi tale?

Du har sikkert hørt reklame og mye prat om «Wifi tale» den siste tiden. Se hvordan du kan aktiverer Wifi tale på din telefon enten du har Android eller iPhone. Det store poenget med Wifi tale er at du i bygg med dårlig innvendig mobildekning enkelt og greit kan få god dekning over ditt trådløse nettverk. Det er foreløpig kun Telenor som har denne tjenesten, men de andre operatørene er ventet å komme i løpet av kort tid.

Aktiver Wifi tale på iPhone eller Android

Telefoner som støtter Wifi tale i dag er de siste modellene fra Apple, Samsung og Sony, men etter hvert blir dette standard på alle nye telefoner. Det er stort sett samme fremgangsmåten uansett om det er en iPhone, Samsung eller Sony som du skal aktiverer denne tjenesten på. I dette tipset skal du få se hvordan du aktiverer denne funksjonen både på en Sony Z5 og en iPhone.
Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

 


Slik gjør du det på Android

På Sony Z5 trenger du kun å gå inn på <Innstillinger> og velge <Mer> og deretter <Wifi anrop>.  Sett telefonen i stilling <på> så har du aktivert Wifi tale. Et tips er at du også bør også ha telefonen stilt inn på 4G eller lte som foretrukket nettverkstype.

Slik gjør du det på iPhone

Velg  <Innstillinger> og  <Telefon> og deretter <Wifi anrop>.  Sett telefonen i stilling <på> så har du aktivert Wifi tale.Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss