Det nærmer seg tiden for å planlegge årets ferie.

mail

I tiden som kommer er det først påske, deretter inneklemte dager i mai, pinsen i juni og fellesferie i juli. Det er ikke bare bare å holde oversikt over når dine ansatte skal ha ferie. Med gode verktøy, en ansvarlig leder og god planlegging er du allerede et godt steg på vei! Hva hvis vi kunne fortalt deg at vi har et verktøy som kan gjøre dette lekende lett for deg? Office 365 kan nemlig hjelpe deg med mye mer enn bare å skrive mail og jobbe i Office pakken! Prøv vår SharePointmodul i Office 365!

 

SharePointmodul i Office 365

Hos AGS IT-partner bruker vi vår SharePointmodul i Office 365. Med denne feriemodulen får bedriften vår et bedre og enklere system for innvilgelse av fri, avspasering eller ferie. De ansatte får tilgang til et enkelt registreringssystem og daglig leder slipper lapper, e-post og muntlige beskjeder som angår dette. Vår administrasjon har blitt mye mer effektiv etter at vi tok dette i bruk!

 

Hos AGS IT-partner bruker vi disse modulene for å gjøre administrasjonen mer effektiv. Les mer om vår feriemodul i dette innlegget.

 

 

Prøv den du også!

Med vår feriemodul i SharePoint får du kjapt på plass et effektivt og godt system for registrering av ferie, avspasering og annen fri. Du velger selv hvilken person i bedriften som skal motta henvendelser fra feriemodulen og det er denne personen som godkjenner eller avslår henvendelsen. Godkjenning av forespørselen kommer rett i Outlook slik at det er enkelt for deg å gi en rask tilbakemelding. Hos oss er det både daglig leder og økonomiansvarlig som får disse forespørselene. Med denne løsningen får vår økonomiansvarlig, en samlet informasjon om totalt antall fri, feriedager eller avspaseringsdager pr. ansatt, slik at kjøring av lønn blir enklere og sparer vedkommende for masse tid. Dette er oppsett du kan velge selv etter eget ønske.

Sharepointmodul i office 365


Du som leder har til enhver tid en totaloversikt over dine ressurser. En innebygd kalendervisning gir deg et samlet bilde over hvem som har fri og tidsrommet dette foregår i.

Sharepointmodul i office 365


Klar til bruk på 1-2-3!

Modulen er svært enkel å bruke for deg og dine ansatte og basisinformasjon om brukeren ligger allerede klart utfylt i skjema. Alt du trenger er å legge inn informasjon om tidsperioden og hva fraværet gjelder (ferie, avspasering, fri). Du har også mulighet for forespørsel om fridager som kun varer 1/2 dager. En veldig effektiv måte å få godkjent feriedager på både for deg som registrerer og for deg som mottar forespørsler!

 

Vil du vite mer om våre moduler?

Ønsker du å vite mer om våre moduler kan du gjerne lese litt mer på våre egne websider her eller du kan se vår flotte brukervideo av vår SharePoint-veileder Katja her. Dersom du ønsker å vite enda mer, ser vi gjerne at du kontakter oss på Tlf 33 29 10 00, sender oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyller ut kontaktskjema.


Kontakt oss