server-20121

Har du en gammel server som du vurderer å bytte ut? Nå får du kr. 5.000 i innbytte dersom du velger å investerer i en ny HP ML350 Server fra AGS IT-partner med installasjon. Les mer på vår kampanjeside.


BESTILL FØR 1.OKTOBER

Vi kjører vår Serverkampanje ut hele September. Hvis du ønsker at installasjonen skal gjøres senere, så ordner vi dette. Registrer deg på vår kampanjeside så tar vi kontakt med deg. Les mer på vår kampanjeside.


HP PROLIANT SERVER
Med HP Proliant ML 350 får du et arbeidsjern av en server som jobber stabilt og har nok ressurser til å dekke ditt server behov. Du får den nyeste Generasjon 9 i ML350 Serien fra HP, som er en av de mest solgte serverne til små og mellomstore norske bedrifter. Dette er en driftssikker vinner som gir deg mulighet for opptil 6 års driftstid med full garanti. Det betyr mye server for din investeringen. Les mer på vår kampanjeside.


NY TEKNOLOGI
Mange bedrifter står nå ovenfor et veivalg på teknologi. Har du en server som er 5 år eller mer, er den ikke like sikker eller forberedt på den nye hybride hverdagen mellom nettsky og lokal løsning som din bedrift nå garantert møter. Moderniseringen av IT-plattformen er kjernetiltaket som alle bedrifter bør se på. Dette for å forbedre konkurranseevnen, bedre resultatene og øke driftssikkerheten.


ET SMART VALG
Med inntoget av moderne sky-tjenester er det ikke sikkert at du trenger den samme type server som du gjorde forrige gang. Kanskje du har, eller planlegger å sette deler av IT tjenestene som idag går på din server ut på f.eks Office 365, eller Dropbox for bedrifter. Da er det viktig å velge en driftssikker og riktig server til de tjenestene som du har igjen.


VIL DU AT VI SKAL KONTAKTE DEG?
Ønsker du at vi skal kontakte deg i forbindelse med vår Serverkampanje? Skriv deg på vår liste her eller fyll ut kontaktskjema nedenfor. Du kan også kontakte oss på Tlf 33 29 10 20 eller sende oss en e-post til dinitavdeling@ags.no.


Kontakt oss