5-2-e1494247693896-845x590

Nå er det bare 2 dager igjen til IT-treffet 2017 finner sted! Vi gleder oss til å ta deg imot på Dal Gjestegaard Torsdag 11.mai.

Her kommer litt praktisk informasjon til alle deltakere. Alle som er påmeldt IT-treffet vil i år også motta en tekstmelding fra AGS dagen i forveien. Ganske Enkelt, som er en av årets utstillere, har nemlig laget en app til IT-treffet. I denne appen får du oversikt over alt som skal skje Torsdag 11.mai og praktisk informasjon rundt IT-treffet.

Når åpner dørene?

Vi åpner opp for utstillere og foredragsholdere kl. 07:00. For besøkende deltakere starter registreringen kl. 08:00. Vi er i år rekordmange påmeldte, slik at de kan være lurt å være ute i god tid.

IT-treffet 2017

Hvor kan jeg parkere?

På Dal Gjestegaard er det masse muligheter for å parkere bilen. Av miljømessige hensyn, anbefaler vi selvfølgelig å kjøre sammen hvis man har mulighet for det. Adresse til Dal Gjestegaard er: Solerødveien 86, 3185 Skoppum.

Her finner du veibeskrivelse til Dal Gjestegaard.

Dagens program og foredragsholdere

På scenen holder vi det gående fra kl. 08:30 til ca. 13:30. Vi har et tett og veldig spennende program fra scenen i år, med kjente og kjære foredragsholdere samt flere nye! Det vil bli mulighet for besøk på stands og mingling underveis i programmet. Når dagens faglige program er ferdig, vil vi avslutte med Kahoot konkurranse. Les mer om dette lenger ned. Når konkurransen er over, er det igjen mulighet til å besøke stands frem til klokken 14:00.


Kart over utstillere 

I år får vi besøk av rekordmange utstillere og vi er stolte over å kunne presentere alle disse velkjente og store merkenavnene som kommer å besøker oss denne dagen! De blir stående med egne stands og der bistår de med den hjelpen du trenger.


Konkurranse og Premier

Når dagens faglige program er ferdig, vil vi avslutte med Kahoot konkurranse. Vi anbefaler at du forbereder deg litt i forkant ved å besøke stander og følge med på hva som skjer på scenen. Vi har nemlig veldig flotte premier i år og disse premiene blir trukket ut ifra resultatene på Kahoot. Vi kan nevne noen:

 

Kontakt oss i forbindelse med IT-treffet

Har du ikke fått meldt deg på IT-treffet, men ønsker å delta, kan du gjerne ta kontakt med oss. Er det slik at du har meldt deg på IT-treffet, men blir forhindret fra å delta, er siste frist for å melde seg av Tirsdag 9.mai kl. 16:00 for å unngå no-show-fee.


Kontakt gjerne vår medarbeider Christine for mer informasjon rundt dette på tlf 92852322 eller send hun en e-post christine@ags.no  Du kan også fylle ut kontaktskjema.


Kontakt oss