panda-security

AGS IT-partner er stolt leverandør av Panda Antivirus og etter at Computing’s Security Excellence Awards 2016 gikk av stabelen i London 24. November, er vi enda mer stolte over å kunne tilby våre kunder Antivirus fra Panda Security. Blant store aktører som Darktrace, Illusive Networks og Barracuda var det nettopp Panda Adaptive Defense som vant prisen for “Best Advanced Persistent Threat Solution” (APT).

Prisen for beste Antvirus løsning i denne kategorien er dømt ut ifra funksjonalitet, differensiering og adopsjon. Vinneren av kategorien Panda Adaptive Defense er siste versjonen fra Panda Security og er utviklet for å fungere sammen med eksisterende sikkerhetsløsninger og beskytte mot APT og andre avanserte trusler som for eksempel Ransomware.

Av prisene som ble delt ut under Computing’s Security Excellence Awards 2016, var det spesielt prisen for «Advanced Persistent Threat Solution» som stod høyt i siktet, da det nå i dag er stadig flere organisasjoner som blir utsatt for «snikangrep» og løsninger mot sikkerhet ses på som svært viktig for alle organisasjoner som jobber med maskinvare som verktøy.

Les mer om Panda Antivirus her!


Panda Security

Panda Security ble grunnlagt i 1990, og ses på som en av verdens ledende leverandør av skybaserte sikkerhetsløsninger. Med hovedkontor i Spania, har selskapet direkte tilstedeværelse i over 80 land, produkter oversatt til mer enn 23 språk og millioner av kunder over hele verden. Selskapets mål er å forenkle kompleksitet og skape nye og bedre løsninger for å beskytte brukernes digitale liv.


AGS er sertifisert leverandør

AGS IT-partner har levert antivirus fra Panda Security i over 10 år. Alle våre tekniske konsulenter og support-medarbeidere er sertifisert for teknisk oppsett, lisensiering, support og vedlikehold av sikkerhetsløsninger levert av Panda Security.

Vi velger Panda Security siden de hele tiden er i forkant av utviklingen når det gjelder datasikkerhet. Selskapet bruker moderne sky-teknologi i sine løsninger og med et moderne webkonsoll har du full oversikt over status på alle maskinene dine. Oppdatering av klienter og beskyttelse går fort og smidig, fordi alle klienter snakker sammen i nettskyen og på nettverket. Med kollektiv intelligens spres advarsel og motgift mot farlige virus som raser rundt på Internett raskt og effektivt, slik at systemet rekker å stoppe trusselen før den rammer hjertet i bedriften.

Panda Adaptiv Defense gir en komplett og integrert endepunkts beskyttelse, deteksjon, respons og utbedring for alle typer trusler i en enkelt løsning for hver klient . Løsningen er også en av få som gir god beskyttelse mot flere typer Cryptolocker virus.

 

Full oversikt i webkonsollet til Panda Security Full oversikt i webkonsollet til Panda Security

 

Ta kontakt med oss

Velg den beste sikkerheten til din bedrift. AGS IT-partner leverer kun løsninger som vi selv mener har høy kvalitet. Les gjerne mer på våre nettsider her. Ønsker du å legge inn forespørsel på løsning til din bedrift, ring oss på Tlf 33 29 10 20, send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyll ut kontaktskjema.


Kontakt oss