panda-security-antivirus

AGS IT-partner er stolt leverandør av Panda Security Antivirus. Vi bruker selv Antivirus fra Panda Security og vi er veldig fornøyde med produktet. Da er det selvølgelig veldig hyggelig at de gjør det bra også i tester blant de store aktørene.

Panda Security Antivirus med ny høyscore

AV-Comparatives er en uavhengig organisasjon som tilbyr systematisk testing av sikkerhetsprogramvare, som for eksempel PC og Mac-baserte antivirusprodukter og mobile sikkerhetsløsninger. Testen dreier seg hovedsakelig om hvorvidt disse programvarene lever opp til sine løfter. Foreløpig er AV-Comparatives «Real World Protection Test» den mest omfattende og komplekse testen som finnes tilgjengelig når det gjelder å vurdere sikkerheten bak de ulike antivirusprogramvarene.

I «Real World Protection Test» gjort av AV-Comparatives i februar 2017, oppnådde Panda Security absolutt høyeste score. 100% av alle trusler ble oppdaget og blokkert. Med i testen var 20 kjente leverandører av Antivirus.

Les mer om Panda Antivirus her!

Panda Security

Panda Security ble grunnlagt i 1990, og ses på som en av verdens ledende leverandør av skybaserte sikkerhetsløsninger. Med hovedkontor i Spania, har selskapet direkte tilstedeværelse i over 80 land, produkter oversatt til mer enn 23 språk og millioner av kunder over hele verden. Selskapets mål er å forenkle kompleksitet og skape nye og bedre løsninger for å beskytte brukernes digitale liv.

Panda security


AGS IT-partner er sertifisert leverandør

AGS IT-partner har levert antivirus fra Panda Security i over 10 år. Alle våre tekniske konsulenter og support-medarbeidere er sertifisert for teknisk oppsett, lisensiering, support og vedlikehold av sikkerhetsløsninger levert av Panda Security.

Vi velger Panda Security siden de hele tiden er i forkant av utviklingen når det gjelder datasikkerhet. Selskapet bruker moderne sky-teknologi i sine løsninger og med et moderne webkonsoll har du full oversikt over status på alle maskinene dine. Oppdatering av klienter og beskyttelse går fort og smidig, fordi alle klienter snakker sammen i nettskyen og på nettverket. Med kollektiv intelligens spres advarsel og motgift mot farlige virus som raser rundt på Internett raskt og effektivt, slik at systemet rekker å stoppe trusselen før den rammer hjertet i bedriften.Ta kontakt med oss

Velg den beste sikkerheten til din bedrift. AGS IT-partner leverer kun løsninger som vi selv mener har høy kvalitet. Les gjerne mer på våre nettsider her. Ønsker du å legge inn forespørsel på løsning til din bedrift, ring oss på Tlf 33 29 10 20, send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyll ut kontaktskjema.


Kontakt oss