panda
AV-Comparatives er en uavhengig organisasjon som tilbyr systematisk testing som sjekker om sikkerhetsprogramvaren, som for eksempel PC/Mac-baserte antivirusprodukter og mobile sikkerhetsløsninger, lever opp til sine løfter. Foreløpig er AV-Comparatives «Real World Protection Test» den mest omfattende og komplekse testen som finnes tilgjengelig når det gjelder å vurdere sikkerheten bak de ulike antivirusprogramvarene.

I «Real World Protection Test» gjort av AV-Comparatives for månedene mars, april, mai og juni, var det igjen Panda Antivirus som ble kåret til testens vinner.

Testen reflekterer reelle forhold der sikkerhetsløsninger til ulike selskaper er analysert og undersøkt i et uavhengig laboratorium. Konklusjonene fra testene er derfor veldig viktig.

I disse testene var det Panda Antivirus som leverte best, med hele 99,9% av alle trusler oppdaget og blokkert!

Test antivirus


AGS dinitavdeling.com har levert Panda sikkerhetsløsninger i over 14 år. Alle våre tekniske konsulenter og support-medarbeidere er sertifisert for teknisk oppsett, lisensiering, support og vedlikehold av Panda Office Protection.

AGS dinitavdeling.com leverer kun løsninger som vi selv mener har høy kvalitet. Vi velger kun norske leverandører for å sikre lokal brukerstøtte til deg. Kombiner Panda Office Protection med AGS Online Service for å få totalbeskyttelse av din PC. Les mer om Panda Office Protection her

Ta kontakt med oss!

Vi installerer og setter opp Panda Office Protection for deg. Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss