lync-med-telefoni-seminar

Dagens gjesteinnlegg kommer fra Jon Sjølie som er daglig leder for CloudX. Jon har lang fartstid og erfaring fra kommunikasjons og it-bransjen, og er i dag en levende evangelist og forkjemper for å spre det glade budskap rundt Lync med telefoni. Vi i AGS dinitavdeling.com har nå en enestående avtale med CloudX om leveranse av Lync med telefoni gjennom den allerede kjente Office 365 plattformen i Vestfoldbyene -Holmestrand, Horten, Tønsberg, Sandefjord og Larvik.

Få med deg live demo, opplev og hør Jon fortelle deg alt du trenger å vite om Lync med telefoni og Office 365 på vårt Vårseminar nå den 8.mai. Seminaret er GRATIS og varer en halv dag.
Du kan lese mer om seminaret her, eller melde deg på. 

 


Jon Sjølie/CloudX og Anne Karine Børnick fra AGS dinitavdeling.com

"Hei Jeg heter Jon Sjølie og er daglig leder i CloudX."

Office 365 med Lync og telefoni

Microsoft har skapt Lync, en unik kommunikasjonsplattform som nå markedsføres som en «Universal communication platform».
Lync med Telefoni  betyr at  Lync tjenesten som er en del av Office 365 pakken nå kan kobles effektivt til din mobiloperatør, slik at også talekommunikasjonen blir en integrert del av din IT kommunikasjonshverdag.  Med Lync med Telefoni får du kommunikasjonsklienter som er tilgjengelig på alle enheter. Nettbrett, PC og mobiltelefon. Lync gir deg beslutningsstøtte, tilstedeværelse, konferanse og effektiviseringsmuligheter som må oppleves!

Få Lync med Telefoni fra AGS

Lync4all, som du nå kan få av AGS dinitavdeling.com, fra CloudX Services gir din bedrift denne tjenesten i dag, til en forutsigbar månedlig pris pr bruker. AGS kan som sertifisert forhandler effektivt tilgjengeliggjøre tjenesten for dine brukere og sikre deg koblingen med din eksisterende IT løsning i Office365.

Lync4all leveres fra datasenter som er plassert i hjertet av IT Europa - nemlig Nederland.

Norske telekoblinger er etablert i plattformen, og gir deg lokale teletakster for Norge, og globale lokaltakstkoblinger til et økende antall lokasjoner.

Når du som kunde velger å benytte deg av vår Lync4all tjeneste så er det 2 ting som er viktig Nr 1: Valg av it partner (Vi anbefaler selvfølgelig AGS) Nr 2: Valg av Mobiloperatør.

Kom og se Lync med Telefoni demonstrert live 8.mai

Kom og få  se Lync med telefoni, eller som vi kaller det Lync4All, demonstrert live på vårens beste IT seminar i regi av AGS dinitavdeling.com nå 8.mai.
Seminaret er GRATIS og skredddersydd for små og mellomstore bedrifter.

Klikk her på vår seminarside og du kan lese mer eller melde deg på.

 

Portrait_J_Sj+©lie_046
Jon Sjølie, Daglig leder CloudX