Seminarwide

Office 2016 for Mac ble lansert i juli, og nå er Microsoft endelig klare med den offisielle datoen for Office 2016 for Windows. Brukerne av Windows har måtte vente litt og ventetiden skyldes trolig at Microsoft har ønsket at Office-pakken skal fungere helt perfekt med den endelige versjonen av Windows 10.

Den nye Office 2016 skal fungere på både datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner som har Windows 10 installert og det skal være enda lettere for brukerne å jobbe i det samme dokumentet på alle enheter.

Betaversjonen av Office 2016 har vært tilgjengelig i flere måneder allerede, og over én million brukere har lastet ned og brukt pakken. De nye versjonene av Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access og Publisher er nå touch-optimalisert og spekket med nye funksjoner.

En av funksjonene vi liker best, er den nye samarbeidsfunksjonen i Word, hvor flere brukere kan redigere et dokument samtidig via skyen. I tillegg vil Excel ha mulighet til å konvertere håndskrift til ligninger og formler, som øker produktiviteten til Office-brukerne.

Dette elsker vi med den nye versjonen

  • Touch–optimalisert
  • Forbedret design og funksjonalitet
  • Bedre samarbeid mellom ulike enheter
  • Gratis for smarttelefon og nettbrett

22. september kan Office 365 ProPlus – abonnementer laste ned nye programvarepakken, mens volumlisenskunder kan laste ned den nye pakken 1. oktober! Microsoft vil nå også publisere oppdateringer til programvarepakken tre ganger årlig.

Den nye programvarepakken kommer til å være gratis for smarttelefoner og nettbrett, men ønsker du å bruke den på datamaskinen må du fremdeles finne fram lommeboka!

Vi gleder oss til den kommer!

Oppgrader GRATIS til Windows 10
Husk at du kan nå oppgradere gratis til Windows 10 dersom du har Windows 7, 8 eller 8.1. Trenger du hjelp til å oppgradere din bedrift til Windows 10, ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss