I denne bloggen skal vi skal dykke dypere inn i den nye kommunikasjonsløsningen til mobiloperatøren Nortel.

Hvem er Nortel

Nortel er den raskest voksende og tredje største mobiloperatøren i bedriftsmarkedet, og er Mobil Virtuell Nettverksoperatør i Telenor sitt nett. Dette gir unike muligheter for Nortel-kundene, blant annet med en helt ny kommunikasjonsløsning.


I denne bloggen får du se hvordan du kan redusere antall kontaktpunkter og forsterke samhandlingen på tvers av systemer og apper, sånn at du og bedriften din får en enklere hverdag.  

Så hvis du synes det er mange systemer å holde styr på i hverdagen, er lei av å bytte mellom ulike apper eller trigger på én innlogging for all kommunikasjon, da bør du få med deg denne videoen.

Her får du en liten smakebit fra Nortel sin egen introduksjonsfilm for den nye løsningen.

 

 

JGS_5150

 

Integrasjoner mot systemer

Med integrasjoner mot viktige systemer, som HubSpot, SalesForce, Teams, Dynamics365 og Power BI, får kundebehandleren opp all kunde-historikk i ett bilde og skjønner tegningen raskere. 

Kunden slipper å gjenta budskap fra tidligere samtaler og føler seg bedre forstått. – resultat kan være: økt effektivitet, økt salg og bedre etterlatt inntrykk for innringeren.

«Single sign-on» knyttet til Microsoft-kontoen din og Active Directory synkronisering tar bort manuell jobb, alt skjer automatisk når det legges til nye brukere. Også eksterne kontakter kan enkelt synkroniseres med sentralbordet. 

Sentralbordet synkes mot kalenderen, som gir deg automatisk opptattstatus når du er i møter, samtidig som du unngår køsamtaler på telefonen din. 
Og siden alt dette skjer automatisk, slipper du å manuelt oppdatere statusen din for hvert møte.

Dette er bare noen av fordelene med Nortel sin nye kommunikasjonsløsning.

 

 

JGS_5749

 

 

Prisgunstig

Kombinert med Nortel sine prisgunstige abonnement med rikelig eller ubegrenset mobildata, i et av verdens beste mobilnett, kan denne løsningen være akkurat det bedriften din trenger for å ta samhandlingen ett steg videre.

Hvis du vil ha mer informasjon om løsning og abonnement fra Nortel, ta kontakt med meg for demo og tilbud til bedriften din.

 

 

 

JGS_5508-1

 

 

Ønsker du å starte med Nortel i dag ?

Hvis du vil ha mer informasjon om løsning og abonnement fra Nortel, ta kontakt med meg for demo og tilbud til bedriften din.

Ta kontakt med Pål på mail: paal.bjerknes@ags.no eller telefon: 40455900

 

JGS_5529

 

Se flere tips på vår YouTube kanal 

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal! Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på YouTube her

Følg med på Youtube kanalen vår

 

Få ferske og spennende IT-nyheter og tips fra vår blogg automatisk hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss