pdfogdropbox1

Nå blir det mer nettsky-støtte for dokumenter! I en verden som stadig er mer mobil- og nettsky-basert, kaster flere selskaper seg over trenden. Adobe var relativt tidlig ute med sin Creative Cloud, og har allerede gjort sine produkter til abonnementsbaserte tjenester som skal fungere sømløst med hverandre. Det er allikevel alltids rom for forbedring, så nå har Adobe inngått partnerskap med Dropbox.

Adobe har allerede en nettsky-basert tjeneste, Document Cloud, som lar brukerne behandle papirbaserte dokumenter elektronisk, ved at de kan skannes med mobiltelefon, redigere dem og signere dem digitalt. Med det nye partnerskapet kan brukerne av Document Cloud og Acrobat få tilgang til PDF-filer som ligger på Dropbox. PDF er det mest utbredte formatet i Dropbox, med over 18 milliarder filer som lagres, så støtten av dette formatet vil være relevant for svært mange.

Avtalen Adobe og Dropbox har tegnet integrerer selskapenes produkter og tjenester, der begge parter skal integrere seg mot den andre i selskapenes mobil-apper, desktop-applikasjoner og webtjenester. Partnerskapet skal gjøre at behandlingen av filer blir enklere og mer fleksibelt.

Nå kan Dropbox-brukerne åpne, redigere og lagre filene gjennom iOS, Android og via nettleseren. Tilsvarende skal brukerne av Adobe Acrobat Document Cloud og Adobe Acrobat Reader få tilgang til å gjøre vanlige operasjoner, som for eksempel legge til kommentarer og notater, eller utheve tekst i dokumenter, på PDF-filer lagret på Dropbox direkte inne fra Adobe-appene sine.

Du kan allerede nå legge til Dropbox-kontoen din i Adobe Acrobat Document Cloud og Reader på PC/Mac. iOS-integrasjonen mellom Acrobat Reader og Dropbox blir tilgjengelig i løpet av de kommende månedene, mens Android- og webintegrasjonene sal være på plass i 2016.

Samtidig med dette satses det mer på digitale signaturer, der man for eksempel kan ta et bilde av signaturen sin og bruke denne digitalt. Denne funksjonaliteten oppfyller nå alle EU-kravene, og det skal åpnes nye datasentre for Document Cloud i Europa i løpet av året for å komme nærmere de europeiske brukerne. Digitale signaturer som brukes daglig forventes å vokse med 350 prosent fra år 2014 til 2017, så dette begynner å bli et viktig marked.

AGS er sertifisert norsk Dropbox partner.
Enten dine ansatte allerede bruker Dropbox, aldri har prøvd en skybasert løsning, eller er et sted imellom, er det utrolig enkelt å komme i gang eller flytte din bedrift over til Dropbox for Bedrifter. Du kan lese mer på våre nettsider her

Kontakt oss i dag for 14 dagers gratis prøveperiode!
Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss