sikkerhet-pc3a5-office-3651
Microsoft gir deg nå muligheten til å øke sikkerheten på din Office 365 nettskytjeneste.
For de som ønsker en enda bedre sikkerhet rundt pålogging og bruk av Office 365 tjenestene kan Microsoft nå tilby Multi-faktor autentisering for Office 365.

Dette gjelder alle som har kjøpt planene -Office 365 mellomstore bedrifter, Office 365 enterprise planer, faglige planer, Ideelle planer, og frittstående Office 365-planer, inkludert Exchange Online og Sharepoint Online. Dette vil tillate organisasjoner med disse abonnementene å aktivere multi-faktor autentisering for sine Office 365-brukere uten å kreve noen ytterligere kjøp eller tegning av abonnement.

Office 365 Admin

Øk sikkerheten med Multi-faktor autentisering

Multi-faktor autentisering øker sikkerheten for brukerpålogging for cloud-tjenester utover bare et passord. Med Multi-faktor autentisering for Office 365, må brukeren å erkjenne en telefonsamtale, tekstmelding, eller en app varsling på smarttelefonen sin etter riktig å legge inn sine passord. Først etter denne andre autentiseringsfaktoren er oppfylt kan en bruker logge seg på Microsoft Office 365 tjenestene. Mange vil nok kjenne denne måten å logge seg inn på Office 365 tjenesten fra måten man bruker nettbanken sin på.

Øk sikkerheten for de som trenger den ekstra beskyttelsen

Multi-faktor autentisering har vært tilgjengelig for Office 365 administrative roller siden august 2013. Det betyr at frem til nå har denne måten logge på kun vært for selve administrator kontoen/funksjonen på Office 365 abonnementet. Nå kan du aktivere dette for alle eller noen utvalgte brukere.  Dette er en flott mulighet dersom man vil øke sikkerheten for brukere som jobber ute, enten på reise i utlandet eller ikke er fysisk på arbeidsplassen. Disse brukerne har økt risiko for å være utsatt for datatyveri eller tap av data en de som befinner seg på kontorer der du i større grad har kontroll.

Ta kontakt med oss dersom du trenger hjelp til å aktivere dette på din Office 365 tjeneste.

Ring oss på 33 29 10 20 eller send en e-post til office365@ags.no