Skype-konferanse

 

Med Skype for Business får du en kommunikasjonsløsning som er tett integrert med Office kontoen din og Outlook. Her snakker alt med hverandre slik at du kan booke virtuelle møter med dine kunder, og se om dine kollegaer eller Skype kontakter er tilgjengelig ved hjelp av fargekoder. Spesielt rettet mot bedrifter som har mye telefonkontakt i løpet av en arbeidsdag, vil vi også anbefale tilleggstjenesten, Skype for Business med telefoni.

 

Få direkte kontakt med kollegaene dine 

Med Skype for Business kan du kommunisere med direkte meldinger over Skype istedenfor e-post korrespondanse. Ser du at kollegaen din lyser grønt på Skype klienten, kan du lett opprette kontakt ved å sende en direkte melding til vedkommende. Du får svar på det du lurer på med en gang og slipper å sende en e-post som drukner blant resten av mailboksen. I tillegg får du lagret hele samtalehistorikken i Outlook, under diskusjonslogg. Med Skype for Business vil du og bedriften din garantert spare tid ved at dere jobber mer effektivt internt.

Les mer om Skype for business her.

 

Ring direkte fra PC-skjermen

For de fleste, fungerer en henvendelse per telefon slik: Du ser et telefonnummer i en kontaktliste, mail, CRM, eller nettside og må deretter taste nummeret inn på telefonen for å ringe. Hva om du enkelt kunne markert telefonnummeret på PC-skjermen og ringt automatisk?

Med Skype for Business med telefoni får du en utvidelse av Office 365 abonnementet ditt. Tilleggstjenesten lar deg ringe direkte fra dine programmer på PC-en. Summetonen følger deg der du er, på enheten du bruker og løsningen integreres enkelt med din mobiloperatør.

Effektiviseringen ved å ringe direkte fra enhver applikasjon er umiddelbar, og verdien av at samtalen automatisk logges i Outlook er betydelig. Et enkelt Outlook søk gir deg fra aktiveringstidspunktet en komplett oversikt over kommunikasjonen med kontakten – inkludert telefonsamtalene. Hver dag du utsetter å aktivisere telefoni i Microsoft Office fører derfor til lavere produktivitet og manglende kommunikasjonsdata. Teknologien som gjør telefoni til en naturlig del av Microsoft Office er nå tilgjengelig, og du kan ringe med din etablerte mobilleverandør. Med dette følger stor fleksibilitet og du kan enkelt sette over samtalen fra din PC over til din mobiltelefon. Kommer du egentlig til å klare deg uten?

- Jon S. Sjølie fra Cloudx Services

AGS IT-partner er forhandler av Bizskype, som enkelt forklart er summetonen på din Skype for Business klient. Tjenesten er levert av Cloudx Services AS.

 

Slik er Milas sin hverdag mer effektiv enn før

Vår kunde Milas, er en av våre første kunder som tok i bruk tjenesten med summetone på Skype for Business. Siden vi synes Milas bruker Skype for Business med telefoni på en enkel og veldig effektiv måte har vi laget en video med Rino Larsen. I videoen under kan du se hvordan de bruker det, og hvilke erfaringer de har med løsningen. Vi har også plukket ut noen av punktene som de liker ekstra godt i forbindelse med summetonen på Skype for Business.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

 

Du kan ringe direkte fra Outlook
Har du mottatt en e-post fra en kunde, kan du med Skype for Business med telefoni, ved hjelp av tasteklikk ringe et markert telefon nummer uten å bruke mobilen. Du ringer altså direkte fra PC-skjermen. På denne måten sparer du tid og arbeidsdagen blir mer komfortabel.

 

Du kan ringe fra ditt CRM- eller ERP-system
Med Skype for Business med telefoni kan du søke opp kontakten eller kunden din i CRM systemet ditt, og med et tasteklikk ringe opp kunden rett fra løsningen. Har du i tillegg Microsoft Dynamics CRM blir også samtalen din logget på kunden.

 

Du kan ringe dine kontakter fra Skype klienten
Fra kontaktlisten din på Skype for Business klienten kan du enkelt ringe opp kunder, samarbeidspartnere og kollegaer. Du kan også taste inn nummeret du vil ringe opp rett fra Skype for business klienten. Går du bort fra PC-en vil den automatisk settes over til mobilen.

Se hvordan vår kunde Milas har fått en enklere hverdag med Skype for business.

 

Møter over skyen med Skype for Business

Med Skype for Business kan du kommunisere med kunden der de er og utføre møte direkte fra kontorplassen din. Hvorfor skal man bruke unødvendig tid og penger på å reise når du kan ta et kjapt møte ved hjelp av PC-en? På et Skype for Business møte er det plass til opptil 250 samtidige deltakere. Du har mulighet til å holde møte med HD Video, perfekt lyd med HD kvalitet og ikke minst kan du dele skjerm og vise de andre møtedeltakerne prosjekter, dokumenter, skjermbilder osv. Det avhenger heller ikke av at deltakerne må ha Skype for Business selv. Du sender enkelt en link de kan klikke på via møteinnkallelsen i Outlook og møtet er klart til å settes i gang.

Med enkle midler og utstyr kan du sammen med Skype for Business få en komplett møterom- og konferanseløsning. Vi leverer utstyret som hører med, som skjerm, kamera og lyd. Med vår samarbeidspartner innen møteromsløsninger kan vi også levere konferansebordet!

Skype møte


Vil du vite mer om Skype for Business?

Ønsker du å vite mer om Skype for Business kan du lese mer på våre nettsider her. Med vårt nye samarbeid med Telering kan vi levere din komplette IT og Telefoni løsning. Dersom du ønsker å vite mer om dette, ser vi gjerne at du kontakter oss på Tlf 33 29 10 00, sender oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyller ut kontaktskjema nedenfor.

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

 Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss