I dette blogginnlegget skal du få vite Hva Microsoft Places er og hvordan deres AI funksjoner kan optimalisere dine arbeidsplasser, slik at du får oversikt over hvor dine ansatte jobber, enten det er på kontoret, hjemme eller et annet sted!

Få oversikt på hvor de ansatte jobber

Jeg har vært på flere kundemøter hvor kundene spør om det er mulig å få en oversikt som viser hvor de ansatte er. Om de på kontoret, hjemmekontor eller på ett av avdelingskontorene. De fleste bedrifter gir sine ansatte mulighet til å jobbe hjemmefra en eller flere dager i uken. Noen jobber på avdelingskontorer.

Mange ledere har sett at hjemmekontor ordninger fungerer fint og har valgt å redusere antall kontorplasser. Dette vil spare bedrifter for unødvendige kostnader, samtidig krever det mer planlegning. Dersom dere har flere enn 5 ansatte, kan det være krevende å gå gjennom alles kalendere for å sjekke hvor de er eller når de skal være på kontoret de nærmeste ukene. 

 

Microsoft places - redefinerer fleksibelt arbeid

Microsoft Places er en ny tilkoblet arbeidsplass-app som redefinerer fleksibelt arbeid. Den hjelper organisasjoner med å koordinere hvor arbeidet skal skje, modernisere arbeidsplassopplevelsen og forbedre ansattes forbindelser, samtidig som den optimaliserer arbeidsplassen basert på endrede ansattbehov.

 

Steinbru-810

 

Hva er Microsoft Places?

Microsoft Places er en plattform drevet av kunstig intelligens som gir verdi gjennom følgende funksjoner:

1. Koordinering av arbeidsplasser

Ved å bruke data fra Outlook og Teams hjelper Microsoft Places organisasjoner med å planlegge hvor arbeidet skal skje. Dette kan bidra til å optimalisere arbeidsplasser, spare tid og redusere kostnader.

 

Bilde 1-Jun-12-2024-09-07-36-5813-AM

 

2. Modernisering av arbeidsplassen

Appen gir innsikt i hvordan arbeidsplassen kan forbedres. Den tar hensyn til endrede behov og gir anbefalinger for å skape et mer effektivt og moderne arbeidsmiljø.

 

Bilde 2-Jun-12-2024-09-07-45-4044-AM

 

3. Forbedring av arbeidsmiljø og relasjoner mellom de ansatte

Microsoft Places legger vekt på å styrke relasjoner mellom ansatte. Ved å vite hvor kollegaer befinner seg i løpet av arbeidsuken, kan man lettere samarbeide og planlegge møter.

 

New call-to-action

 

Hvem bør bruke Microsoft Places?

Microsoft Places er nyttig for alle organisasjoner som ønsker å tilpasse seg hybride arbeidsmiljøer. Enten du jobber på kontoret, hjemmefra eller et annet sted, kan Microsoft Places hjelpe deg med å optimalisere arbeidsplassen og skape meningsfulle relasjoner med kollegaer.

 

JGS_3286


Fordeler med Microsoft Places

La oss se nærmere på noen fordeler med Microsoft Places:

1. Bedre ressursutnyttelse

Ved å koordinere arbeidsplasser kan organisasjoner optimalisere bruken av kontorplass og redusere unødvendige kostnader.

 

Bilde 3-Jun-12-2024-09-08-02-3307-AM

 

2. Økt produktivitet

Når ansatte har tilgang til en moderne og tilpasset arbeidsplass, kan de fokusere bedre på oppgavene sine.

 

JGS_3890-1

 

3. Styrket samarbeid

Ved å vite hvor kollegaer befinner seg, kan man enklere samarbeide og planlegge møter.

 

JGS_3345

 

Fremtiden for arbeidsplassen

Microsoft Places er en del av den pågående transformasjonen av arbeidsplassen. Hybride arbeidsmiljøer blir stadig vanligere, og teknologi som Microsoft Places spiller en viktig rolle i å tilpasse seg disse endringene.
Så neste gang du lurer på hvor du skal jobbe, kan Microsoft Places gi deg svaret!

 

New call-to-action

 

Jeg er interessert, ta kontakt med meg