invitasjon-mailchimp


Vi nærmer oss årets store høydepunkt for deg og AGS IT-partner! Torsdag 11. mai åpner vi igjen dørene på Dal Gjestegaard og ønsker velkommen til IT-treffet 2017. Som i fjor har vi fått bransjens beste aktører til å komme på besøk og i år blir det rekordmange utstillere. Besøk de på standene og hør spennende foredragsholdere live fra scenekanten. Du får siste nytt på IT-fronten samlet på et sted. Arrangementet er GRATIS og går over en halv dag.

 

IT-treffet 2017 Stemningsbilde fra fjorårets treff. Her med Ole Roterud, leder for SMB markedet i Microsoft Norge.

 

IT-treffet 2017, Årets tema

Alle snakker om digitalisering, men hva er det egentlig de snakker om? Digitaliseringen henger over oss og vi møter på nye begreper og definisjoner på hvordan og hva bedriften din må gjøre for å henge med for å være oppdatert innen IT. Med den digitale hverdagen vi nå er en del av, møter vi også flere utfordringer som gjør at man stiller flere spørsmål rundt sikkerheten. Vi kjøper oss inn på tjenester og produkter som høres flott og bra ut, men hvordan skal man bruke det og hva kan man sitte igjen med?

I år har vi derfor valgt å gå inn på temaet "Gå for gull, gå digitalt", der AGS IT-partner hjelper deg på veien til å digitalisere med suksess!

Meld deg på Årets IT-treff her!

Av utstillere er det i år disse som kommer

I år får vi besøk av rekordmange utstillere og vi er stolte over å kunne presentere alle disse velkjente og store merkenavnene som kommer å besøker oss denne dagen! De blir stående med egne stands og der bistår de med den hjelpen du trenger.


Program for dagen er som følger

08.00 - 08.30 Registrering

08.30 - 08.40 Kjell Vidar Berntsen - Sparring Partner

08.40 - 09.20 Alexander Renberg - AGS IT-partner & Christina Wahlberg - Microsoft

09.20 - 09.35 Pause

09-35 - 10.05 Andy karamallakis - WorkPoint & Thomas Pedersen - AGS IT-partner

10.05 - 10.30 Bob Nerland - AGS IT-partner

10.30 - 11.05 Egil Bredgaten - Telenor & Eivind Haukaas - Telering

11.05 - 11.20 Jon Einar Lunde - HP

11.20 - 12.00 Lunsjpause

12.00 - 12.20 Pål Martinsen - Virosafe

12.20 - 12.45 Freddy Kristensen - 24SevenOffice

12.45 - 13.05 Katja Abramova - AGS IT-partner

13.05 - 13.30 Konkurranse

 

Hvorfor skal du melde deg på IT-treffet 2017?

Vi skjønner at det ikke er lett å sette av en halv dag for å gå på seminar. Vi vet hvor kostbar tiden din er, så på IT-treffet 2017, ønsker vi at du skal sitte igjen med følelsen av at dette var fornuftig og nyttig bruk av tid. Dersom svaret er nei på flere av disse spørsmålene vet vi at du kommer til å ha god nytte av å delta på vårt IT-treff,

  • Er du nok opplyst om hvordan du digitaliserer bedriften din?
  • Har du oppskriften på hvordan du kan få nye kunder med Digital Markedsføring?
  • Deltar du ofte i anledninger der du kan møte velkjente aktører som Telenor, Microsoft, HP og mange flere?
  • Sitter du med siste oppdatering av trusselbildet innenfor IT?
  • Vet du hvordan du kan effektivisere bedriften ved å digitalisere økonomisystemet?
  • Har du fått med deg siste nytt innenfor kommunikasjon og mobilitet?

Meld deg på Årets IT-treff her!


Tid og sted

IT-treffet finner sted på Dal Gjestegaard, i år med nyoppussede lokaler. Dato for treffet er Torsdag 11. mai og vi holder på fra kl. 08:30 til ca. 13:30. Selve registreringen av deltakere vil starte klokken 08:00. Du vil få servert en smakfull lunsj, samt frukt, kaffe og drikke. Arrangementet er GRATIS, men i år har vi valgt å legge til et no-show-fee på kr. 250,- for påmeldte deltakere som ikke dukker opp. Påmelding er derfor bindene. Gi beskjed på forhånd om eventuell avmelding innen 2. mai.

IT-treffet 2017Har du lyst å melde deg på IT-treffet?

Dersom du sitter inne med en brennende følelse av at dette er noe du ønsker å være en del av, ønsker vi veldig gjerne at du melder deg på! IT-treffet er tilpasset norske små og mellomstore bedrifter og er skreddersydd for Daglig Leder, Økonomi, Markeds- og IT-ansvarlig. Arrangementet helt GRATIS og inkluderer en deilig lunsj. Dersom du ønsker å melde deg på, kan du gjøre dette her.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon på Tlf 33 29 10 00, send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyll ut kontaktskjema.


Kontakt oss