AGS IT-partner og informasjon om våre tiltak mot Korona


AGS IT-partner har satt iverk tiltak mot Korona virus

AGS IT- partner ønsker å informere om at tiltak for å unngå smittespredning av Korona viruset er satt i gang i alle våre team.

Innføring av hjemmekontor

Vi har innført hjemmekontor for de fleste av våre ansatte, samtidig som vi er opptatt av å opprettholde normal drift og tilgjengelighet for våre kunder.

Det betyr at du kan kontakte oss som normalt på support telefonen vår, chat på nettsiden, eller sende inn epost eller lage sak via supportsiden vår som vanlig.

Bemanningen på support og salg er klare til å ta imot dine henvendelser fra hjemmekontoret. (På bildet ser du Christine som har rigget seg opp med en smart mobil 2-skjermsløsning)

Hjemmekontor

 

Genialt for deg å bruke Microsoft Teams

Ved møtevirksomhet oppfordrer vi kundene våre til først å vurdere Teams møte for å begrense fysisk kontakt.

Det kan kanskje være litt brå start for mange å hive seg på Teams så derfor tenkte vi at vi burde lage en spilleliste på Youtube for deg med de tøffeste Microsoft Team's tipsene slik at det blir enklere å komme igang. 

Trenger du mer assistanse og gode råd for å komme i gang med Microsoft Teams?

 

Korona hjemmekontor 2

 

Support på stedet

Våre ute-teknikere vil være operative hele tiden, men de vil sjekke hvordan status er hos deg som kunde før fysisk oppmøte.

  • Husk de fleste problemer kan løses via fjernstyring av PC eller via portaler i skyen, så ofte er ikke oppmøte nødvendig.
  • Ta kontakt med support så ser vi hvordan din utfordring kan løses på beste mulig måte.

Korona hjemmekontor 3

 

 

Jeg trenger en hjemmekontorløsning nå!

Vårt Kundesenter vil være forsterket med flere ressurser slik at du kan få hjelp raskt ved utfordringer rundt din egen hjemmekontor løsning eller annet.

Mange lurer på hvordan de skal få på plass en hjemmekontor løsning med tilganger via f.eks VPN og systemene de bruker.

Ta kontakt med oss på support@ags.no  vi kan vi hjelpe deg med å få på plass det du trenger så fort som mulig.

Utstyr til hjemmekontor vi bruker selv og kan anbefale

 

Hjemmekontor løsning

 

Vi trenger en møteromsløsning nå!

Vi ønsker at du skal få jobbet tilnærmet normalt, så vi vil kunne være behjelpelig med ulike møteromsløsninger og vi vil kunne gi opplæring i bruk av ulike IT tjenester for å bistå deg og din bedrift.

 

 

Andre tiltak

I tillegg blir alle våre lokaler og alle våre biler vasket og desinfisert hyppig. Vi oppfordrer også deg til desinfisering av tastatur og mus før andre personer bruker ditt utstyr. Sammen kan vi begrense omfanget av smitte – takk for samarbeidsviljen hos alle våre kunder!   

Korona hjemmekontor 4

 

 

Ta kontakt med oss

Ønsker du å ta kontakt med oss for å ta en prat om Office 365, sikkerhet eller drift av IT-tjenester så ring oss gjerne på 33 29 10 00, eller send en e-post til dinitavdeling@ags.no..

Kontakt oss