computer-1591018_1280

Skyløsninger fra Office 365 begynner å bli en standard i norske virksomheter og med det følger fantastiske verktøy og muligheter for brukere som deg og meg. Vi jobber rett og slett mer effektivt enn noen gang.

Fleksibel arbeidsdag

I en tid hvor det er brukeren som står i fokus, må arbeidsgivere kunne tilby sine ansatte, og vi i AGS tilby våre kunder, effektivitet og mobilitet, ikke bare på kontoret, men også: 

 • Hjemmefra 
 • På toget 
 • På bussen 
 • På ferie
 • Etc.

Brukeren krever mer fleksibilitet i arbeidet de gjør, og arbeidsoppgavene de har, kan i utgangspunktet løses hvor som helst. 

 

Sikkerheten bør skjerpes

Med moderne skyplattformer, fleksibilitet i arbeidet og moderne enheter, må vi ikke glemme - at det å sikre vår digitale identitet og alle våre enheter og devicer, er viktigere enn noen gang. Vi må stramme inn på sikkerheten og påse at alt som gjøres av innlogginger blant våre brukere gjøres på en god og sikker måte.

Ved å benytte deg av en moderne arbeidsplattform, som Microsoft 365, har du som bruker fortsatt tilgang til dine Office 365 applikasjoner, på alle enheter tilgjengelig via Nettskyen. Som for eksempel disse verktøyene:

 • PC med Windows 10
 • Mobile enheter
 • Bruker av flere skyløsninger i min hverdag: Dropbox og Visma skyløsninger for Økonomi, mottar og leverer reiseregninger. 
 • Samme, sikre pålogging og sikkerhet mot min ID (brukernavn) hos Dropbox og Visma.

 

Lag gode rutiner for sikkerheten

For å kunne stå frem som en moderne og fremtidsrettet arbeidsgiver, anser jeg og vi i AGS det som svært viktig, at vi har noen regler for oss, og våre kunder:

 • Ha en alltid-oppdatert Windows 10 på din PC hvor innholdet er kryptert og sikkert.
 • Siste Office versjon og verktøy installert.
 • MDM løsning på min mobiltelefon som lar meg sperre og slette innholdet hvis den forsvinner eller blir stjålet.
 • Multi-faktor-autentisering (MFA)for ekstra sikkerhet ved pålogginger, MEN på en smart måte - som ikke irriterer oss brukere!

Med sikkerhetsløsninger fra Microsoft 365, kan du fortsatt jobbe med de nyeste Office-tjenestene, på en sikker, moderne og smart måte. Det handler om å lage gode rutiner for deg selv og internt i bedriften.

I starten kan det kanskje oppleves som litt slitsomt å måtte trykke inn SMS kode hver gang man logger inn, men nye løsninger gjør dette mye mer smidig og tenk at det er en nødvendigheten for at du som arbeidstaker i en bedrift, skal være bedre digitalt sikret. Det er for eksempel mer akseptabelt å slippe SMS kode, når alle i bedriften bruker den samme sikre løsningen på alle sine enheter, og når vi befinner oss på kontoret som vi vet har et sikkert nettverk vi har kontroll på.

Husk også å slå på 2-faktor autentisering på din private e-post og andre skytjenester. Det er enkelt å slå på, og det er en god forsikring mot din personlige digitale identitet.

For mer informasjon om våre løsninger for din sikkerhet, ta kontakt med oss!

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss