En skreddersydd møteromsløsning kan gi deg mange fordeler.
Ønsker du mer effektive møter, raskere beslutninger, og reduserte reisekostnader?
Lurer du på hvilken løsning som passer best for ditt møterom?

Her får du noen tips:

Vi har levert og montert en rekke møteromsløsninger. Hovedvekten er på videokonferanse-system fra Logitech og proffskjermer fra Samsung. Dette mener vi gir den beste kombinasjonen av pris, kvalitet og brukervennlighet. Utover dette leverer vi det du trenger for at ditt møterom skal fungere optimalt.

 

JGS_5508-1

 

Bestselgeren Logitech Rally Plus

I dag ser vi nærmere på bestselgeren Logitech Rally Plus. Du får også vite litt om andre Logitech-løsninger, og vi gir deg noen gode tips med på veien.

Her sitter jeg i et møterom vi nettopp har montert hos en bedrift i Bergen.

Sammen med god lyd- og bildekvalitet, var det viktig å legge til rette for enkel oppkobling, og en løsning som passer inn i de moderne lokalene.

Løsningen som ble valgt var Logitech Rally Plus - modulbasert konferanseutstyr med kamera, høyttalere og mikrofoner, sammen med en 75" proffskjerm fra Samsung.

Mikrofoner er nedfelt i bordet ved hjelp av mikorofonfester, og i dialog med elektriker sørget teknikerne våre for god kabelskjuling, og gjennomføring av kabler fra undersiden av bordet.
Rally Plus er svært godt egnet for de fleste møterom og tillater tilpasninger fra én mikrofon og én høyttaler i mindre rom - og inntil to høyttalere og syv mikrofoner for store møterom.

 

JGS_5047

 

Andre muligheter med Logitech:

Logitech MeetUp
Logitech MeetUp er en alt-i-ett-enhet med kamera, mikrofon og høyttaler. Den er optimal for små rom med få møtedeltakere. Den har et vidvinkelkamera som tillater at man sitter tett på skjerm og kamera.

Logitech Rally Bar og Rally Bar Mini
Logitech Rally Bar og Rally Bar Mini er alt-i-ett-videoplanker for relativt små rom, og med mulighet for tilkobling av maksimalt tre mikrofoner. Med motorisert panorering og vinkling, tilpasser de seg møtedynamikken og holder kameraet på handlingen. Avansert lydteknikk sørger for fyldig, naturlig lyd, og at hver stemme blir tydelig hørt.
Logitech Tap
Logitech Tap er en berøringskontroller for møterom. Denne kobles til en dedikert møteromsenhet, enten det er en Rally Bar, en Windows PC, eller en egnet Android-enhet. Den åpner for nye muligheter til å kunne styre programmer sammen med en større møteromsskjerm på veggen.
Touch-skjermer
Dersom dere ønsker å bruke skjermene i møterommet til å jobbe med for eksempel tegninger og skisser, så kan vi se om touch-skjermer er riktig valg for møterommet deres.

 

 

Rally Plus

 

 

Her er noen flere ting å tenke på før du ruster opp møterommet ditt.

 

  • Vurder møteromsløsning så tidlig som mulig. Ikke sett inn nye møbler eller gjør andre justeringer før du har valgt løsning. Da er det blant annet enklere å planlegge for optimal strekking og skjuling av kabler.
  • Velg HDMI-kabler basert på tøyelighet - for enkel tilbakeføring i en eventuell bordbrønn, og med hensyn til nødvendig kvalitet på materiale og hastigheter for godt bilde.
  • invester gjerne en tusenlapp ekstra på skikkelig tastatur og mus til møterommet – det bidrar til en god brukeropplevelse.
  • Ikke vent med kabelskjuling, merking av kabler, eller å få på plass et skap under skjermen for skjuling av kabler og utstyr. Unngå kabler oppå bordet – vi anbefaler at dere får laget en bordbrønn til dette, dersom dere ikke har det fra før.
  • Få hjelp av en elektriker til å strekke kabler og sette opp ønskede/nødvendige stikkontakter. Ikke la enkle løsninger forringe funksjon og estetikk.

Hisense Touch-skjerm

Ønsker du tilbud på en skreddersydd møteromsløsning?

Ta kontakt med oss på  support@ags.no. Dersom du ønsker hjelp med å komme i gnag med et nytt møterom. Vi finner riktig løsning for ditt møterom og dine behov så ta kontakt!

finn mer informasjon om møterom her: 
https://www.ags.no/logitech-moteromslosninger-for-microsoft-teams/

 

Kontakt oss

Book  Teams møte med en kunderådgiver

 

JGS_5150

 

 

Se flere tips på vår YouTube kanal 

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal! Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på YouTube her

Følg med på Youtube kanalen vår

 

Få ferske og spennende IT-nyheter og tips fra vår blogg automatisk hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss