blogg49

Vi går denne uken inn i årets siste måned, og julen er allerede i full gang. Med denne tiden følger også mange helligdager og de er ikke alltid like lett å holde styr på fra år til år. Er du ikke helt sikker på hvilke dager som er røde denne julen, skal vi enkelt vise deg hvordan du kan få oversikt over dette i Outlook kalenderen din!


Helligdager i Outlook

I Microsoft Outlook er det som standard ikke lagt til noen helligdager i kalenderen. Faste fri- og helligdager er enkelt å krysse av, mens de bevegelige røde dagene, som påske og helligdager som styres av påsken (Kristi Himmelfartsdag og Pinse) er mer problematisk å krysse av. Dersom du jobber mot utlandet, kan det også være praktisk å kunne legge til andre lands fri- og helligdager i kalenderen, slik at du også får oversikt over spesielle fridager i disse landene.

I denne ukens blogg gir vi deg 5 enkle steg til hvordan du får lagt til fri- og helligdager i Microsoft Outlook kalenderen din. Med denne kalenderfunksjonen får du full oversikt over julens mange helligdager.


5 steg til helligdager i Outlook

 

 1. Åpne Outlook -> velg Fil -> velg Alternativer

  bilde 1 blogg 49

 2. Velg Kalender i menyen til venstre

  bilde 2 blogg 49

 3. Midt på dialogboksen som dukker opp, finner du en fane som heter Kalenderalternativer. Her trykker du Legg til helligdager -> Kryss av for de land du ønsker -> Trykk så OK

  bilde 3 blogg 49

 4. En dialogboks forteller deg at helligdagene du valgte ble installert

  bilde 4 blogg 49

 5. Du kan nå sjekke om kalenderen din er blitt oppdatert med dine valgte fri- og helligdager. I vårt tilfelle Julen 2016.

   

  Helligdager Helligdager Desember 2016

   

Få Microsoft 365 levert av AGS

AGS IT-partner har spisskompetanse i implementering og support av Microsoft 365. Vi hjelper deg med skreddersydde løsninger som kan øke produktiviteten og datasikkerheten i din organisasjon med de samme prisene som hos Microsoft.

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg