seminarlogosemiwideogtekst
Årets store IT-treff i Vestfold

Vi har gleden av å invitere deg til årets IT-treff I Vestfold. Arrangementet er skreddersydd for daglig leder og it-ansvarlig, og tilpasset norske små og mellomstore bedrifter. Som alle våre seminarer før er også IT-treffet GRATIS for deg. Meld meg på!

Vi har lagt IT-treffet til  7.Mai på Dal Gård like utenfor Åsgårdstrand. Vi starter opp kl 08.30 og holder på frem til 13.30. Du vil få servert en smakfull lunsj samt frukt, kaffe og drikke. Du kan få veibeskrivelse her.

Vi har laget en super agenda.
Vi har laget en fullspekket agenda til deg, fylt opp med alle de beste og mest spennende IT-nyhetene som kommer nå i 2015. Vi har fått med oss de beste i bransjen til å vise deg løsningene på en enkel måte LIVE på scenen. Vi kan nevne eksempler som norsk "Drop-box" med ubegrenset lagring, E-faktura og fakturagodkjenning i nettskyen klart og integrert mot ditt økonomisystem, sniktitt fra Microsoft på Windows 10 og mye mer
Du kan se hele agendaen her.

Aldri før har vi hatt flere utstillere.
I år har vi fått med oss over 20 utstillere. Disse stiller med stands der du kan se, få demonstrert og oppleve nye løsninger som reduserer kostnader, gjør deg mer effektiv og mer konkurransedyktig. Vi har samlet eksperter med høy kompetanse innen sikkerhet, prosjektstyring, økonomisystem, hardware og bransjeløsninger. Vi kan nevne eksempler som Microsoft, HP, Speedycraft, Compello, Autodesk, 3D Print, og mange flere.
Du kan lese mer om utstillerne her.

Du finner mer informasjon og kan melde deg på her på denne nettsiden