Fly-inn-effekt-i-Powerpoint-Thumb-2


Enkle triks med stor virking

En ekte Powerpoint Ninja trenger ikke alltid å bruke store triks for å imponere og få frem budskapet sitt. Noen ganger er det de små tingene som kan få stor effekt. Følg med å se hvordan du kan friske opp dine Powerpoint presentasjoner med fly inn effekten.

Fly inn effekten i Powerpoint

Du skal få se ulike måter du kan bruke fly inn effekten i Powerpoint. Det er en effekt som er veldig enkel å lære seg å bruke og som du kan bruke i mange situasjoner. Jo større skjerm og publikum du presenterer for, jo bedre vil effekten fungere.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Slik gjør du det

Start Powerpoint, legg inn en en ny tekst eller bilde og dobbeltklikk på objektet. Velg <Animasjoner> øverst på menybåndet.  Som neste punkt velger du <Fly inn> effekten som animasjonen du vil bruke.

Fly inn effekt i Powerpoint


Slik styrer du fly inn effekten

Under <effektalternativer> styrer du hvilken vei bildet eller teksten du har valgt skal komme inn i presentasjonen. Som du sikkert ser har du mange valgmuligheter som du kan eksperimenterer med.

Fly inn effekt i Powerpoint 2


Et ekstra sprett gjør underverker.

Dobbeltklikk på animasjonen slik du ser det på punkt 4. på illustrasjonen. Her vil du få mulighet til å velge ytterlige innstillinger for effekten. Her kan det være lurt å legge til en ekstra sprett til slutt. Her kan du godt midtstille sprett innstillingen slik det er vist på bildet. Juster gjerne og eksperimentere litt selv til du finner det resultatet du liker best.

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss