Fjerne-rotemappen-i-Outlook

Lyst til å fjerne rotemappen i Outlook?

Er du en av dem som er irritert over ROTEMAPPE funksjonen i Outlook og lurer på hvordan du kan fjerne den, da skal du lese videre.

Mer produktiv med rotemappen.

Microsoft introduserte rotemappen for å hjelpe de brukerne som får mye epost. Ved å sorterer ut epost som ikke er så viktig og  automatisk flytte den inn i ROTEMAPPEN, hjelper dette til med å gi deg bedre oversikt og kontroll over innboksen din. I teorien skulle den viktige eposten bli mer synlig og arbeidsmengden mer oversiktlig slik at du ble mer produktiv.

Rot med rotemappen

Men ikke alle er like fornøyd med ROTEMAPPE funksjonen. For noen kan rotemappen virkelig rote til et allerede velfungerende system som man har opparbeidet i Outlook gjennom lang tid. Mail oppleves som "borte", epost man venter på kommer ikke inn der man forventer det. Noen beskriver faktisk rotemappen det som et lite "overgrep" i innboksen. Derfor ønsker mange og kanskje du også, å slå av denne funksjonen. Vi har laget en video og en oppskrift på hvordan du skal gå frem. Og det er veldig enkelt.

Du kan se hvordan du gjør dette i videoen i avspilleren nedenfor eller klikke på denne linken Hvordan fjerne rotemappen i Outlook?

Først må du logge deg inn på din Office 365 Microsoft portal. Her finner du frem nettleseren og skriver inn (eller klikk på linken) portal.microsoftonline.com Her kan du godt gå inn på  epost delen av Office 365.

Hvordan fjerne rotemappen i outlook

Inne i portalen skal du på venstre siden finne noen som heter <Mine appinstillinger>. Like under denne skal du nå klikke på <E-post> valget for å kunne få frem ROTEMAPPE innstillingene.

Hvordan fjerne rotemappen i outlook

Nå kan du velge rotemappen på venstre side og her ser du at du har 2 valg. Det øverste valget er <skill ut elementer som er merket som rot>, det er denne innstillingen du skal huke vekk. Nå kan du bare trykke på lagre og du har koblet fra rotemappe funksjonen i Outlook.

Hvordan fjerne rotemappen i outlook


Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss