finansforbundet-velger-ags-450x226
Ny Sharepoint løsning for Finansforbundet

Finansforbundet hadde behov for å oppgradere sin eksisterende løsning, og i konkurranse med flere valgte de AGS dinitavdeling.com som leverandør til sin nye SharePoint løsning. Håvard Lohne i Finansforbundet forteller at de hadde behov for et smidig system til deling av dokumenter og nyheter.

For å få brukerne til å bruke intranettet som en møteplass i tillegg til dokumentdeling, var det viktig at designet ble gitt mye oppmerksomhet.

Svært fornøyd med AGS dinitavdeling.com

«Vi er svært fornøyd med AGS dinitavdeling.com, deres utvikling av våre SharePoint sider og ikke minst oppfølgingen underveis»

Litt om Finansforbundet

Finansforbundet er et fagforbund for ansatte i finans og IT og er det største forbundet i finansnæringen. Finansforbundet jobber for bedre lønn, høyere kompetanse og trygghet på arbeidsplassen. Etablert 1.januar 2000 og har i dag 39 000 medlemmer og 1100 tillitsvalgte.

Du kan også få en Sharepoint løsning fra AGS dinitavdeling.com

Vi har satt opp Sharepoint løsninger for mange små, mellomstore bedrifter og organisasjoner og har lang erfaring slik at du får en god skreddersydd Sharepoint løsning til din bedrift. Vi er svært konkurransedyktig på pris og er en av få it-leverandører med sertifisert Sharepoint kompetanse. Ta kontakt og ring oss på 33 29 10 20 eller send en e-post til office365@ags.no Du kan lese mer og se flere eksempler på våre Sharepoint løsninger her.

 

Havard_Lohne

Håvard Lohne.
Kommunikasjonsrådgiver i Finansforbundet.