Blogg-uke-45

Visste du at Office 365 kan hjelpe deg med mye mer enn bare å skrive mail og jobbe i Office pakken?

Hos AGS IT-partner bruker vi Office 365 som en feriemodul i SharePoint. Med denne feriemodulen får bedriften vår et bedre og enklere system for innvilgelse av fri, avspasering eller ferie. De ansatte får tilgang til et enkelt registreringssystem og daglig leder slipper lapper, e-post og muntlige beskjeder som angår dette. Vår administrasjon har blitt mye mer effektiv etter at vi tok dette i bruk!

 

Hos AGS IT-partner bruker vi disse modulene for å gjøre administrasjonen mer effektiv. Les mer om vår feriemodul i dette innlegget.

 

Prøv den du også!

Med vår feriemodul i SharePoint får du kjapt på plass et effektivt og godt system for registrering av ferie, avspasering og annen fri. Du velger selv hvilken person i bedriften som skal motta henvendelser fra feriemodulen og det er denne personen som godkjenner eller avslår henvendelsen. Godkjenning av forespørselen kommer rett i Outlook slik at det er enkelt for deg å gi en rask tilbakemelding. Hos oss er det både daglig leder og økonomiansvarlig som får disse forespørselene. Med denne løsningen får vår økonomiansvarlig, en samlet informasjon om totalt antall fri, feriedager eller avspaseringsdager pr. ansatt, slik at kjøring av lønn blir enklere og sparer vedkommende for masse tid. Dette er oppsett du kan velge selv etter eget ønske.

var-feriemodul


Du som ansvarstaker har en totaloversikt til enhver tid over dine ressurser. En innebygd kalendervisning gir deg et samlet bilde over hvem som har fri og tidsrommet dette foregår i.

oversikt-i-en-felles-kalender


Klar til bruk på 1-2-3!

Modulen er svært enkel å bruke for deg og dine ansatte og basisinformasjon om brukeren ligger allerede klart utfylt i skjema så du trenger kun å legge inn informasjon om tidsperioden, hva fraværet gjelder (ferie, avspasering, fri). Du har også mulighet for forespørsel om fridager som kun varer 1/2 dager. En veldig effektiv måte å få godkjent feriedager på både for deg som registrerer og for deg som mottar forespørsler!


Vil du vite mer om våre moduler?

Ønsker du å vite mer om våre moduler kan du gjerne lese litt mer på våre egne websider her eller du kan se vår flotte brukervideo av vår SharePoint-veileder Katja her. Dersom du ønsker å vite enda mer, ser vi gjerne at du kontakter oss på Tlf 33 29 10 20, sender oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyller ut kontaktskjema.


Kontakt oss