Få-bedre-signal-på-mobilen-med-3G-Thumb-2


Hvordan få bedre signal på mobilen?

Har det hendt at du har dårlige forhold eller svake GSM signaler enkelte steder? Du har sikkert opplevd at signalene på mobilen din ikke alltid har vært på topp. I dette tipset skal du få se hvordan du kan få bedre signaler på mobilen din ved å skru ned fra 4G til 3G. Hvis man ser bort ifra at man har en telefon som støtter tale over 4G og at man befinner seg i et område med god 4G dekning, vil du generelt oppleve vesentlige sterkere signaler når du skrur ned fra 4G til 3G på mobilen din.

Det høres kanskje ulogisk ut at det hjelper å skru av 4G nettet, men årsaken til dette er enkelt å forklare. 4G håndterer kun data, mens 3G håndterer både Tele og Data. Med 3G slipper telefonen din å bytte mellom 3G og 4G nettet når du ringer ut eller mottat en samtale.

 

Skru ned fra 4G til 3G på iPhone eller Android

Når du endrer fra 4G til 3G ser du resultatet veldig tydelig. Ved å se på signalindikatoren på telefonen din når den står på 4G og etter du har satt den på 3G, hopper signalindikatoren ofte opp en hel strek eller to! I dette mobiltipset skal vi vise deg hvordan du setter ned fra 4G til 3G på en Android telefon og på en iPhone.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

 


Slik gjør du det på Android

På Sony Z5 trenger du kun å gå inn på <Innstillinger> og velge <Mer> og deretter <Mobilnett>.  Deretter velger du <Foretrukket nettverkstype> og sett telefonen i stilling på <3G (foretrukket)/GSM>. Nå har du skrudd ned fra 4G til 3G.

Bedre signal på mobilen

Slik gjør du det på iPhone

Velg  <Innstillinger> etterfulgt av <Mobilnett> og deretter <Mobildatavalg>. Gå til slutt inn på <Aktiver 4G> og sett telefonen i stilling <av> så har du deaktivert 4G og skrudd ned til 3G.

Bedre signal på mobilen

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss