Windows 365 – din PC i skyen

 

Hvordan kan du få en hybrid Windows for en hybrid hverdag

I denne bloggen skal du få se hvordan Windows 365 kombinerer skyens effektivitet og
sikkerhet med PC-ers allsidighet og enkelhet.

Du kan se innlegget i videoform eller lese hele innlegget under. 

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 


Hvordan få fleksible arbeidslønninger?

Fleksible arbeidslønninger har vært viktig og nyttig, for både arbeidstakere og arbeidsgivere, i mange år. Og etter pandemien gjorde sitt inntog i fjor, har denne måten å jobbe på blitt viktigere og viktigere. Muligheten til å kunne jobbe fra hvor som helst når som helst, uten at dette påvirker kvaliteten av arbeidet. I starten av august lanserte Microsoft Windows 365, en «skybasert PC» som tar den hybride arbeidsplassen til et nytt nivå

 


Windows 365 – din PC i skyen 3

 

Hvordan fungerer det?

For å forsøke å gjøre det litt enkelt; Windows 365 er din PC, i skyen. Windows 365 gjør at du på en trygg måte, når som helst og hvor som helst, kan strømme din personlige Windows opplevelse, inkludert skrivebordet ditt, apper, innstillinger og innhold. Windows 365 tilbyr altså en komplett PC-opplevelse, på tvers av alle mulige enheter, inkludert Mac, så lenge du har nettilkopling. Løsningen er bygget på Azure Virtual Desktop, bare med en bedre og forenklet virtuell brukeropplevelse.

 

 

4e49844b-a3b4-497a-b151-9343ed5d5f7b

 

Hvilke fordeler har du ved å jobbe med en sky-PC?

Det er flere fordeler med å jobbe med en sky-PC, eller Cloud-PC. En av de største, som Microsoft selv peker på, er at for en IT-administrator vil det aller meste bli enklere. Årsaken til at det vil bli enklere er at implementeringer, oppdateringer og administrering vil kunne gjennomføres i skyen og ikke fysisk på en maskin. På den måten vil det også gå raskere. Sky-PC-ene kan administreres akkurat slik en fysisk PC, og å sette opp en sky-PC er gjort på relativt få klikk og det kan gjøres gode tilpasninger til hver enkelt bruker. Løsningen er sømløs, slik at en kan fortsette arbeidet der man avsluttet det, på en annen enhet.

 

 

Skjermbilde 2021-09-15 131923

 

Hva med sikkerheten på en sky-PC?

En annen fordel er sikkerheten en sky-PC fører med seg. Løsningen er bygget på Zero Trust-konseptet, noe som betyr at man ikke skal stole på noen. I korte trekk betyr dette å alltid anta at man er under angrep, og behandle alle forespørsler som om de kommer fra åpent nett. Alt lagres i skyen, fremfor lokalt på PC, og det tilbys flerfakturautentisering.

Så langt er det ikke planlagt å tilby Windows 365 og sky-PC til privatpersoner, men det leveres til alle typer bedrifter, både små og store.

 

 

Skjermbilde 2021-09-15 132725

 

 

 

Se flere tips om samhandling i dag!

Kunne du tenke deg å lese flere tips for en mer effektiv hverdag?
Under finner du tre super tips som kan bidra til nettopp dette!

 

 

Windows 365 – din PC i skyen 5Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 


Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

 

Ta kontakt med oss

Ønsker du å ta kontakt med oss for å ta en prat om Office 365, sikkerhet eller drift av IT-tjenester så ring oss gjerne på 33 29 10 00, eller send en e-post til dinitavdeling@ags.no..

Kontakt oss