Passord-beskyttet

I dag har stort sett alle antivirusleverandører egne versjoner som er gratisversjoner. En påstand fra noen er at dette holder som antivirusbeskyttelse for din bedrift. Vi stiller oss skeptiske, for når noe er gratis er det alltid en hake ved det. Med antivirus er det slik at gratisversjoner er tiltenkt privatbrukere som ikke benytter PC til annet en enkel dokumenthåndtering i Office og lett bruk på internett. Dette er fordi løsningene som er gratis ofte utelater ting som; full scanning av PC, fjerning av trusler det finner osv. Som en IT-partner som er opptatt av sikkerhet, anbefaler vi at nettverket til bedriften din bør være sikret med en fullverdig antivirusløsning. Dette for at bedriften din hele tiden skal være sikret mot nåværende trusselbilde.

Er en gratis antivirusløsning egentlig gratis?

Det høres fantastisk ut at antivirusversjonen din er gratis, men hva skjer om uhellet er ute? Dersom du er uheldig å blir infisert fordi gratisversjonen du har valgt er for lett, for liten og ikke god nok, blir ikke lenger løsningen gratis. Når flere av dine kollegaer og andre brukere også blir infisert som følge av dette, blir plutselig den billige løsningen du valgte veldig kostbar. En sikker antivirusløsning vil koste deg små summer i året, men vil kanskje spare deg for tusener i fremtiden. Ikke ta sjansen på at andre i bedriften eller dine kunder får virus av deg. I disse tider er svindel på e-post begynt å bli relativt vanlig, da er det viktig å ha et godt og sikkert antivirusprogram i bunn.

 

Derfor velger vi antivirus fra Panda Security

Panda Security ble grunnlagt i 1990, og ses på som en av verdens ledende leverandør av skybaserte sikkerhetsløsninger. Med hovedkontor i Spania, har selskapet direkte tilstedeværelse i over 80 land, produkter oversatt til mer enn 23 språk og millioner av kunder over hele verden. Selskapets mål er å forenkle kompleksitet og skape nye og bedre løsninger for å beskytte brukernes digitale liv. I tillegg er det veldig greit å vite at Panda Security har egen supportavdeling i Norge, nemlig Virosafe.

 

Bilde lånt av Panda Security Norge.

 

Vi velger Panda Security siden de hele tiden er i forkant av utviklingen når det gjelder datasikkerhet. Selskapet bruker moderne sky-teknologi i sine løsninger og med et moderne webkonsoll har både du og vi full oversikt over status på alle maskinene dine. Oppdatering av klienter og beskyttelse går fort og smidig, fordi alle klienter snakker sammen i nettskyen og på nettverket. Med kollektiv intelligens spres advarsel og motgift mot farlige virus som raser rundt på Internett raskt og effektivt, slik at systemet rekker å stoppe trusselen før den rammer hjertet i bedriften.

Les mer om Panda Antivirus her!

Virosafe kommer og besøker oss på IT-treffet 11. mai 2017 

Fra scenekanten vil Pål Martinsen, Daglig leder hos Virosafe, gi deg en innføring i hvordan de som jobber på den mørke siden av internett tar i bruk nye teknologier.
På IT-treffet 2017  kan du høre hans foredrag «Den mørke siden av nettet» og finne ut hvordan du kan beskytte din bedrift mot den skadelige teknologien.

Meld deg på IT-treffet her og møt Virosafe du også.

 

AGS IT-partner er sertifisert leverandør

AGS IT-partner har levert antivirus fra Panda Security i over 10 år. Alle våre tekniske konsulenter og support-medarbeidere er sertifisert for teknisk oppsett, lisensiering, support og vedlikehold av sikkerhetsløsninger levert av Panda Security.

 

Ta kontakt med oss

Velg den beste sikkerheten til din bedrift. AGS IT-partner leverer kun løsninger som vi selv mener har høy kvalitet. Les gjerne mer på våre nettsider her. Ønsker du å legge inn forespørsel på løsning til din bedrift, ring oss på Tlf 33 29 10 00, send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyll ut kontaktskjema.


Kontakt oss