timeregistering
Er du lei av å fylle ut reiseregninger eller registrere timene i Excel? Vi har laget forskjellige elektroniske skjemaer i Sharepoint som gjør at du kan fylle ut reiseregninger eller registrere dine timer rett på web’en.

Du kan dermed bruke mobil, nettbrett, en PC eller MAC. Dette gjør det enkelt for brukeren å registrere timene eller en arbeids ordre der han/hun befinner seg med den enheten som er best egnet for jobben.

Du trenger ikke å skrive ut skjemaer i Excel eller PDF. Timene blir registrert med en gang og blir ikke glemt.

Vi har levert SharePoint løsninger med elektroniske skjemaer til en del service-bedrifter. Serviceteknikere har fått muligheten til å lage en servicerapport rett etter at jobben er fullført og sende rapporten til kunden med en gang.  Smart ikke sant! Her sparer du både tid og penger på administrasjon.

Vi kan lage de fleste skjema du i dag bruker i papirformat, PDF eller Excel om til elektroniske skjema som er enklere for deg å bruke.

Ta kontakt med oss idag så kan vi se hvordan du både kan spare tid, penger på å gjøre administrasjon mer effektiv. Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss 

NB! Se oppdatert versjon av vårt elektroniske reiseregninger for Office 365 her