StockSnap_GCBKO6CFTA

 

Jobb moderne og effektivt

Øk bedriftens produktivitet og konkurranseevne ved å velge nettbasert ERP.

  • En nettbasert ERP-løsning kan bidra til å effektivisere din bedrift

 

Visma.net hjelper deg med å fjerne elefanten i rommet

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Kjernen i bedriften

Mange bedrift bruker ofte flere systemer for å administrere ulike avdelinger, men systemene snakker ikke alltid sammen. De ansatte bruker derfor unødvendig tid på dobbeltregistrering og faren for at viktig informasjon går tapt er stor.

Et økonomi- eller ERP-system integrere områder som HR, planlegging, økonomi, markedsføring, salg, innkjøp, lager og andre prosesser i en og samme helhetlige løsning. Ideelt sett fungerer ERP-systemet som kjernen i driften av hele selskapet, og brukes til å kombinere ulike avdelinger i en administrasjonsenhet.

 

Hvorfor bør din bedrift velge nettbasert ERP?

Les videre for 7 gode grunner til at du bør velge et nettbaser ERP-system. Du kan også finne mer informasjon på Visma sine nettsider. 

Du kan lese mer om digitalisering med Visma her

fb-banner-elefant-partner

 

1. Spar penger ved å unngå store investeringer og dyre lisenskostnader

Ved å velge et nettbasert ERP-system betaler du kun en månedlig abonnementkostnad.
På denne måten vil du kunne fordele kostnadene jevnt utover, og du trenger ikke gjøre store investeringer i maskiner, programvarelisenser og servere.

Når du kun abonnerer på tjenester basert på den enkelte ansattes behov, vil du også kunne spare deg for unødvendige kostnader.

 

2. Unngå kostnader til vedlikehold og oppdateringer

Det er viktig at bedriftens programvarer alltid er oppdaterte og brukeroptimale. Oppdateringer eller funksjonsforbedringer kan ta lang tid og medføre store kostnader. IT-systemene preges derfor ofte av nedetid, noe som over tid vil gå utover produktiviteten til bedriften.

Ved å velge et nettbasert system, vil du alltid ha tilgang til et system som, til en vær tid, er oppdatert med siste versjon og nyeste grensesnitt.

 

3. Slipp å sitte med ansvaret for sikkerheten

Når du abonnerer på en tjeneste er det tilbyder av tjenesten som har ansvar for sikkerhet og at data lagres på en sikker måte. Et stort puss er at skyløsninger også ofte har høyere eller like bra sikkerhet som tradisjonelle løsninger.

 

4. Ikke vær avhengig av interne nettverk eller VPN

Nettbaserte systemer krever kun at du har tilgang til internett, for å kunne bruke systemet. Siden det er tilpasset bruk via nettleser er det også brukervennlig på telefon og nettbrett. Det gjør at du, uansett tid og sted, enkelt kan jobbe i alle dine nettbaserte systemer. Dette kan bidra til økt produktivitet ved at du og dine ansatte kan gjøre enkle oppgaver med sikker tilgang, mens dere er på farten, uten å være avhengig av annet enn en digital enhet.

 

5. Enkel utvidelse av ERP-systemet når behovet melder seg

Om bedriften vokser og har behov for å utvide systemet, vil dette være en prosess som kan gjøres med noen få tastetrykk uten mange timer konsulentbistand.

 

6. Frigi tid til verdiskapende oppgaver

Ved å automatisere oppgaver som fakturering, inn- og utbetalinger, fakturagodkjenning, reiseregning purring og inkasso, kan det frigis tid til kundepleie og kartlegging av salgspotensialet hos eksisterende og nye kunder.

 

7. Alltid full kontroll på egen virksomhet

Få tilgang på egentilpassede sanntidsrapporter og dashboard for visuell fremstilling av tall, slik at viktige avgjørelser kan tas basert på aktuelle data.

 

Konklusjon

Med god informasjons- og prosessflyt frigjør du tid og ressurser som isteden kan brukes på verdiskaping og vekst. Ønsker du å vite mer om nettbasert ERP, ta kontakt med oss, så kan vi sammen se på hvordan en nettbasert løsning kan bidra til å effektivisere din bedrift i fremtiden.

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss