ERP-Financials_1_1

 

Flytte ERP til skyen

Nå som de fleste tjenestene vi bruker til daglig blir flyttet til skyen slik som epost med Office365 og fildeling med DropBox. Så er det kanskje på tide å snakke om det som er kjernen i bedriften? Nemlig regnskapssystemet, også kalt ERP. ERP står for Enterprise Resource Planning og er et samle begrep om bedriftens interne systemer som håndterer regnskap, produksjon, salg, service, og kundehåndtering.

Effektivisering av bedriftens regnskap

Det jeg skal skrive litt om i dag er hvordan du kan effektivisere ditt daglige arbeid i regnskaps systemet ved å gå over til Visma.net ERP.

Visma.net er et komplett regnskapssystem i skyen. Her får du alle dine bedriftsdata samlet i en enkel løsning.

 

En moderne måte å jobbe på

Visma.net er laget for automatisering, slik at du kan konsentrere deg om bedriftens "status" her og nå. Fakturahåndtering, bankhåndtering, myndighetsrapportering og godkjenningsflyt er automatisert for å frigi tid, eller slik som jeg velger å kalle det, en moderne måte å jobbe på.

La de ansatte registrere timer, kjøregodtgjørelser og utlegg på direkten, med app'er som man kan ta bilder av kvitteringer og sende rett til økonomisystemet. Og nå som de aller fleste har smart telefoner, hvorfor ikke la de ansatte få lønnslippen via en app også.

La systemet bestemme om fakturaen skal på EHF eller som mail med vedlegg, eller rett i Vipps appen til kundene dine. Du skal kun konsentrere deg om å fakturere.


Få alle inngående fakturaer direkte og elektronisk inn i regnskapssystemet og send det ut på flyt til de som skal godkjenne uten at du har løftet en finger.


Det finnes en mengde funksjoner i Visma.net som bidrar til å effektivisere din hverdag.

Og i tillegg til alt annet som er skybasert i dag, er systemet kostnadsbesparende ved at du kan si farvel til servere og tidkrevende og kostbare oppgraderinger. Her får du et system som alltid er oppdatert. Og med en prismodell basert på abonnement er investering tatt vekk og kostnadene måned til måned forutsigbare.

Visma.net en moderne måte å jobbe på slik at du kan konsentrere deg om det viktigste, nemlig å utvikle og skape verdier for din bedrift.


Trenger du hjelp til å komme i gang?

Våre rådgivere kan hjelpe deg med å se på løsninger som kan passe for din bedrift. Kontakt oss gjerne for en prat med vår rådgiver på Tlf 33 29 10 00 eller send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no

Du kan også legge igjen en forespørsel i kontaktskjema.


Kontakt oss